Καρσέδο ενόψει Βιγιαρεάλ: "Ξέρουμε όλοι πως αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας" (Τι είπε ο Γκολντάρ)

Καρσέδο ενόψει Βιγιαρεάλ: "Ξέρουμε όλοι πως αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας" (Τι είπε ο Γκολντάρ)

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για τον αυριανό μεγάλο αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, στο "Αλφαμέγα", για την 4η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πάνελ μαζί με τον τεχνικό της ομάδας, ήταν ο Νταβίντ Γκολντάρ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές. Η ιστοσελίδα μας ήταν στο γήπεδο της Λεμεσού με την Γρηγορία Φραντζή και σας μετέφερε τα πάντα.

Χουάν Κάρλος Καρσέδο: "Ξέρουμε όλοι πως αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας. Πρέπει να έχουμε κατοχή, θα δούμε την προσέγγιση της Βιγιαρεάλ. Έχουν φτιάξει πολύ καλή ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα". 

Είναι γνωστός στην Ισπανία... Αν θα ήθελε να κερδίσει για να γίνει πιο αναγνωρίσιμος: "Θα ήθελα να γίνω πιο αναγνωρίσιμος αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε, θα αντιμετωπίσουμε δύσκολο αντίπαλο, δουλεύουμε αυτά τα 2.5 χρόνια με αυτό τον τρόπο, είναι καλό να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες, είναι μια πρόκληση που έχουμε και θα έχουμε τις επόμενες χρονιές".

Αν επηρέασε η κούραση ή είναι ντεφορμαρισμένη η ομάδα: "Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύσκολα παιχνίδια, αποτύχαμε στο Σούπερ Καπ όμως κερδίσαμε προχθές και έχουμε καλή ψυχολογία".

Νταβίντ Γκολντάρ: "Είναι προνόμιο για εμάς να βρισκόμαστε εδώ και να αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ. Πρέπει να δείξουμε στους οπαδούς μας πόσο περήφανοι είμαστε. Να κάνουμε καλό παιχνίδι. Νομίζω έχουμε αρκετά κοινά με την ομάδα της Βιγιαρεάλ. Έχουν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Ο Μαρσελίνο είναι ένας πολύ καλός Ισπανός προπονητής. Βλέπεις το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα τους. Εμείς βασιζόμαστε στους εαυτούς μας θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Αγωνιζόμαστε στο Champions League και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε αύριο αυτά που μας έχει διδάξει ο προπονητής.

 Δείτε το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY:

enter