Ο Σα Πίντο και... οι αναποδιές

Ο Σα Πίντο και... οι αναποδιές

Αν κάτι δεν χαμογέλασε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, αυτό ήταν η τύχη. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε μέσα σε λίγες ημέρες τα προβλήματα να αυξάνονται διαρκώς.

Αρχικά έχασε τον Ζάζα με σοβαρό τραυματισμό, ενώ στο Σάλτσμπουργκ ταξίδεψε χωρίς τον Ζοάο Κορέια. Παράλληλα, ο Μπρούνο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και γι' αυτό επέλεξε να τον προφυλάξει. 

Σαν να μην έφταναν αυτά, στη διάρκεια του αγώνα έχασε και τον Κίνα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν από την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μπρίτο αντιμετώπισε θέμα, με τον Σα Πίντο να βλέπει τα προβλήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο φινάλε. Τη στιγμή που η Πάφος FC κρατούσε τη Salzburg μακριά από την εστία της, δέχθηκε το γκολ στο 88', ενώ στις καθυστερήσεις ο Σέμα αποβλήθηκε και θα χάσει τον επαναληπτικό.

Παρά τις συνεχόμενες αναποδιές, η πρόκριση παραμένει ανοικτή και η Πάφος FC θα επιχειρήσει, μαζί με τον κόσμο της, να ανατρέψει τα δεδομένα στην Κύπρο.

Φώτης Μιλτιάδους