Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στην μικτή ζώνη, μετά το τέλος του αγώνα με την Djurgården.
Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε απ' τους Σουηδούς για το σχόλιο του Stensson, ότι χάρηκε που έκλεισε το στόμα στον Τάνκοβιτς και ο άσος της Πάφου απάντησε, χωρίς να έχει διάθεση να το... τραβήξει.
"Ήμασταν κακοί τακτικά, η Djurgården ήταν πιο έτοιμη από εμάς. Έσπασαν εύκολα την πίεσή μας. Μπορείς πάντα να κατηγορείς τον τεχνητό χλοοτάπητα, θα ήταν διαφορετικά, αλλά ξεκινήσαμε άσχημα και μετά ήταν δύσκολο να μπούμε στο παιχνίδι. Κάναμε έναν κακό αγώνα και η Djurgården άξιζε τη νίκη", ήταν το αρχικό του σχόλιο..
Σε ερώτημα για το αν ο πανηγυρισμός του στο γκολ του πρώτου αγώνα έδωσε έξτρα ώθηση στους αντίπαλους, σχολίασε...
"Πραγματικά όχι. Αλλά έπρεπε να είχαμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0 ή 3-0, αλλά δεν ήμασταν "κλινικοί". Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Djurgården τότε και τώρα ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Αυτοί το εκμεταλλεύτηκαν, εμείς όχι . Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
Μετά την πρόκριση της Djurgården, ο σκόρερ Daniel Stensson δήλωσε ότι «ήταν ωραίο που έκλεισα το στόμα του Tankovic». Όμως, ο 30χρονος πήρε την... πάσα με χιούμορ.
"Θα είναι δύσκολο να το κλείσει… αλλά φυσικά, κέρδισαν 3-0, οπόταν τι να πεις…"
