To kerkida.net βρίσκεται στην Ιταλία ενόψει του αγώνα της Πάφος FC με την Αταλάντα. Η ιστοσελίδα μας, σας μετέφερε τα πάντα από την διάσκεψη του Σα Πίντο (19:30) ενόψει του αυριανού αγώνα, τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νικόλας Ιωάννου... ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το Super Monday
ΣΑ ΠΙΝΤΟ/ "Καλησπέρα , είναι η πρεμιέρα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Η ομάδα αυτή έχει τρομερή ιστορία στην Ευρώπη, ένα μεγάλο προπονητή. Είναι μια καλή πρόκληση για εμάς . Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Η Αταλάντα είναι σε υψηλότερο επίπεδο από εμάς, εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε."
Ερώτηση κερκίδα για τα κολακευτικά σχόλια του Σαρι, πως αισθάνεται που η ομάδα του κέρδισε τον σεβασμό στην Ευρώπη: "Είναι πολύ καλό και θετικό ειδικά να ακούς αυτά τα λόγια από αυτούς τους προπονητές αυτές τις ομάδες. Αύριο είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι , θέλουμε να δείξουμε σε όλους την προσωπικότητα μας , να το απολαύσουμε , αλλά χωρίς πίεση , θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε."
"Είδα αρκετά παιχνίδια της Αταλάντα, έχουν και αυτοί πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, ίσως κάνουν αλλαγές αύριο αλλά αν πραγματικά θέλουμε να πάρουμε κάτι πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι".
"Εχουμε κερδίσει δύο τίτλους με αυτόν τον κόσμο . Θέλω να πιστέψουν σε εμάς. Αύριο ελπίζω να μας βοηθήσουν, να δείξουν πάθος.
Ιωάννου/ Τι είπε στους συμπαίκτες του λόγω της εμπειρίας του στην Ιταλία: "Στην Ιταλία δουλεύουν πολύ στις τακτικές, με τα τρεξίματα, είπα στους συμπαίκτες μου να το πιστέψουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή".
"Υπάρχει θέληση, οι παίκτες είναι πανέτοιμοι. Το κλίμα είναι πολύ καλό"
Για την Εθνική Κύπρου: "Η Εθνική πηγαίνει πολύ καλά, όσοι αγωνίζονται τα πηγαίνουν εξαιρετικά , εγώ είμαι πάντα έτοιμος όταν με χρειαστούν".





