Όλο το… παρασκήνιο για τον Τούχελ

Όλο το… παρασκήνιο για τον Τούχελ

Αποκαλύψεις μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο David Ornstein είπε… πολλά και ενδιαφέροντα. Ο Τόμας Τούχελ παραμένει στο τιμόνι των «τριών λιονταριών», όμως υπήρχε περίπτωση αποχώρησής του, σε τρεις περιπτώσεις. Η άλλη βόμβα που έσκασε είναι, ότι πριν από τον Γερμανό, υπήρξε προφορική συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο είχαμε… αποκαλύψεις και παρασκήνιο. Ο Τούχελ θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει, αν έχανε, σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό δεν έγινε, παραμένει ακόμη στα «τρία λιοντάρια», εκτός αν ένας παλιός γνώριμός τους, πει ξανά το «ναι», όπως τότε που δεν συνέβη ποτέ!

Συγκεκριμένα, η Αγγλία, αν έμενε εκτός, είτε από τους ομίλους, είτε από τη φάση των «32», είτε στους «16», ο Τούχελ θα… χαιρετούσε. Έτσι έλεγε το συμβόλαιό του, έτσι είχε υπογράψει. Αυτά τα μεταφέρει ο David Ornstein. Παράλληλα, είχαμε κι άλλη μία είδηση, που αφορά τον πάγκο της Αγγλίας πριν από τον Γερμανό.

Υπήρχε συμφωνία, τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα το 2024, όμως αυτό δεν προχώρησε, καθώς άλλαξε γνώμη. Ίσως αν αποχωρήσει ο Τούχελ, αυτό μοιάζει πιο… εφικτό!

england365.gr