Υπόκλιση Μέσι στον Άλβαρες

Υπόκλιση Μέσι στον Άλβαρες

Ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε το καπέλο στον Χούλιαν Άλβαρες μετά το λυτρωτικό γκολ που πέτυχε για την Αργεντινή απέναντι στην Ελβετία στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι υποκλίθηκε στον Χούλιαν Άλβαρες για το υπέροχο γκολ που πέτυχε την Αργεντινή απέναντι στην Ελβετία στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Μετά το ματς ρωτήθηκε αν ο φορ της Ατλέτικο θύμισε… Μέσι και ο «Λέο», πάντα ταπεινός, απάντησε:

«Όχι, όχι. Εκείνος ντύθηκε ο… εαυτός του. Έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Ήδη έχει αρκετά τέτοια. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ. Έχει ένα πολύ καλό σουτ και το δείχνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην Ατλέτικο έχει βάλει πολλά παρόμοια γκολ. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά και επειδή έβαλε γκολ ο ίδιος, όπως και ο Λαουτάρο. Τους χρειαζόμασταν και τους δύο με αυτόν τον τρόπο».

Δείτε τον πανηγυρισμό του «Λέο» στο γκολ του Άλβαρες:

sport-fm.gr