Μετά την ολοκλήρωση του GP Ολλανδίας στο Ζάντβορτ, η Formula 1 φουλάρει τις μηχανές της για το φθινοπωρινό σκέλος με επόμενη στάση το GP Ιταλίας στη Μόντσα.
Το δραματικό Grand Prix Ολλανδίας στην πίστα του Ζάντβορτ σήμανε την επιστροφή της Formula 1 στη δράση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Ομάδες και οδηγοί ολοκλήρωσαν το πρώτο ραντεβού του φθινοπώρου και πλέον ετοιμάζονται για τη συνέχεια ενός εξαιρετικά πυκνού και απαιτητικού αγωνιστικού προγράμματος επί ευρωπαϊκού εδάφους.
Η δράση μεταφέρεται άμεσα στον «Ναό της Ταχύτητας», την ιστορική πίστα της Μόντσα στην Ιταλία, το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου, όπου η Ferrari θα αγωνιστεί μπροστά στο θερμό κοινό της. Αμέσως μετά, το καραβάνι της Formula 1 ταξιδεύει στην Ισπανία για ένα ιστορικό ραντεβού: τη διεξαγωγή του πρώτου Grand Prix στους δρόμους της πρωτεύουσας, Μαδρίτης.
Οι επόμενοι αγώνες του πρωταθλήματος
GP Ιταλίας (Μόντσα)
4-6 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης (Κύπρου): 16:00
GP Ισπανίας (Μαδρίτη)
11-13 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης (Κύπρου): 16:00
GP Αζερμπαϊτζάν (Μπακού)
24-26 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης (Κύπρου): 15:00