Αργεντινός βγήκε καβάλα στ' άλογο στους δρόμους του Ροζάριο για την κατάκτηση (βίντεο)

Αργεντινός βγήκε καβάλα στ' άλογο στους δρόμους του Ροζάριο για την κατάκτηση (βίντεο)

Στη γενέτειρα του Λιονέλ Μέσι επικρατεί παράνοια μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και το πιο χαρακτηριστικό δείγμα έρχεται από έναν οπαδό που βγήκε με το άλογο στους δρόμους!

Τι να τους πεις και πώς να καταλάβουν. Η λογική έχει πάει... περίπατο στην Αργεντινή, αφού ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του επανέφεραν τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πατρίδα τους μετά από 36 χρόνια. Στο Μπουένος Άιρες εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί έχουν ξεχυθεί στους δρόμους. Αλλά στο Ροζάριο έχουμε... νικητή.

Συγκεκριμένα, άνδρας βγήκε στον δρόμο ημίγυμνος καβάλα στ' άλογο, κραυγάζοντας για την κατάκτηση του Μουντιάλ και τον εθνικό πια ήρωα, Λιονέλ Μέσι! Μια σκηνή που περικλείει ιδανικά τι κατάσταση επικρατεί στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

*Το άρθρο περιλαμβάνει διαφήμιση από την Bet on Alfa.

18+ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. www.safergambling.gov.cy.

Η εταιρεία Bet on Alfa Ltd κατέχει άδεια Κλάσης Α&Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

gazzetta.gr