"Τι θέλετε, να καθόμαστε και να κλαίμε;"

"Τι θέλετε, να καθόμαστε και να κλαίμε;"

Το Καμερούν γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Ελβετία με 1-0, με τον Νικολά Ενκουλού να στέλνει το μήνυμα της επόμενης μέρας ενόψει και του αγώνα με τη Σερβία.

Ο στόπερ του Άρη που αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Ελβετούς, μίλησε στους συμπαίκτες του μετά την ήττα της πρεμιέρας, δίνοντας σύνθημα ανασύνταξης και προσπαθώντας να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στον στόχο.

«Χάνουμε έναν τέτοιο αγώνα. Τι θέλετε; Να καθόμαστε και να συνεχίσουμε να κλαίμε; Τι θέλετε να κάνουμε; Είναι ποδόσφαιρο. Χάσαμε, πρέπει να επιστρέψουμε, να προετοιμαστούμε και να μην κοιτάμε ποιος είναι μπροστά. Εδώ πραγματικά, θα κάνουμε μια καλή ανάλυση. Δε θέλω να πω οτιδήποτε, μένω συγκεντρωμένος στα ουσιαστικά. Θα βασιστούμε στα θετικά. Δεν ήταν όλα άσχημα. Θα σβήσουμε ό,τι ήταν λιγότερο καλό, θα δουλέψουμε σε ό,τι δεν ήταν καλό και θα βρούμε τη σωστή ισορροπία», δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει:

«Υπάρχουν έξι βαθμοί ακόμη. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κάποιες μέρες περνάει, κάποιες μέρες όχι. Πραγματικά πρέπει να έχεις την αίσθηση ότι τα έχεις δώσει όλα σε ένα ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Καμερούν, με την ομάδα του να έχει μια δύσκολη αποστολή μπροστά της καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι με τη Σερβία (28/11, 12:00).

* Το άρθρο περιλαμβάνει διαφήμιση από την Bet on Alfa.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο παίζει με αποκλειστικά προνόμια στην Bet On Alfa