(ΗΧΗΤΙΚΟ-Kerkida) "Το θετικό κρούσμα, οι μεταγραφές και ο... Κωστή" (Χρυσοστόμου)

(ΗΧΗΤΙΚΟ-Kerkida) "Το θετικό κρούσμα, οι μεταγραφές και ο... Κωστή" (Χρυσοστόμου)

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net παραχώρησε ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου και μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. Για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε, για το παιχνίδι με την Δόξα, για το μεταγραφικό κομμάτι αλλά και τον Ιωάννη Κωστή.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Τα κυριότερα σημεία όσων ανέφερε στον Χρίστο Παπακώστα:

Για το κρούσμα Κορωνοϊού που εντοπίστηκε: Δεν επικράτησε πανικός, έχουμε δουλέψει αρκετά στα πρωτόκολλα της ομοσπονδίας. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Ήρθε το συνεργείο από την εταιρεία που συνεργαζόμαστε, διενήργησε τα τεστ, το βράδυ μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει θετικό αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή ημέρα διότι με βάση το πρωτόκολλο της ΚΟΠ πρέπει να διενεργηθεί ακόμα ένα τεστ αύριο. Και ένα ακόμη πριν το παιχνίδι με τον Ερμή.

Για το παιχνίδι με την Δόξα: Το ζητούμενο είναι κάθε αγωνιστική απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο η νίκη., υπάρχει τρομερή βούληση και θέληση από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Είναι διάχυτη η αισιοδοξία αλλά αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Για την πιθανή κίνηση με άνεργο ποδοσφαιριστή: Ο προπονητής δεν έχει οποιεσδήποτε απαιτήσεις. Αν παρουσιαστεί κάτι θα μας ενημερώσει. Ως άνθρωπος που έχω επίγνωση του οικονομικού προγραμματισμού εγώ κατηγορηματικά λέω οτιδήποτε υπερβαίνει τα όρια του προγραμματισμού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει. Όμως ποτέ μην πεις ποτέ. Προκύπτουν εξαιρετικές ευκαιρίες στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. 

Για τον Κωστή: Τα δικαιώματα του παίκτη είναι στον Ολυμπιακό. Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα δοθεί δανεικός. Δεν μας έχει προσεγγίσει ή δεν έχουμε καμία πληροφόρηση ότι Κυπριακή ομάδα ενδιαφέρεται για τον Κωστή. Ούτε από την οικογένεια ούτε από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. 

Ακούστε ολοκληρωμένες τις δηλώσεις του στο πιο κάτω βίντεο: