ΠΙΤΤΑΣ/ Το 5ο χτύπημα (Πρώτο... γαλάζιο)

ΠΙΤΤΑΣ/ Το 5ο χτύπημα (Πρώτο... γαλάζιο)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, εντούτοις ο Απόλλωνας ανέτρεψε τα δεδομένα και επικράτησε εκτός έδρας της Ανόρθωσης με 3-1.

Σημείο - κλειδί στο ματς, ήταν σίγουρα το γκολ του Ιωάννη Πίττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, με το οποίο η Λεμεσιανή ομάδα πραγματοποίησε το 2-1 (νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Μπένσοπ από το σημείο του πέναλτι).

Με το γκολ αυτό, ο Ιωάννης... συνέχισε την παράδοση που ξεκίνησε απ' την σεζόν που αγωνίστηκε δανεικός στην Ένωση, με την φανέλα της οποίας σκόραρε τέσσερις φορές απέναντι στην Ανόρθωση.

Στις 16 Απριλίου 2019 σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ της ΕΝΠ στο 3-2 στο "ΠΑΠ", σε παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Και στις 21 Απριλίου του ίδιου έτους, σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2.

Στο χθεσινό ντέρμπι, σκόραρε για 5η φορά απέναντι στην Ανόρθωση και για πρώτη, αγωνιζόμενος με την ομάδα του Απόλλωνα.
 

Σταύρος Παπαδημητρίου