"Ο κύριος υπεύθυνος, με τις επιλογές του η ομάδα απλά δεν πείθει/ Σίγουροι για Σωφρόνη"

"Ο κύριος υπεύθυνος, με τις επιλογές του η ομάδα απλά δεν πείθει/ Σίγουροι για Σωφρόνη"

Με ανάρτηση στα social media οι "AEK Supporters" τοποθετούνται σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για την ομάδα τους, αλλά και για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ...

Αναλυτικά:

"Διαφορετική μέρα σήμερα, μέρα κυπέλλου αλλά και με νέα δεδομένα για την ομάδα μας……..

Μετά από την απαράδεκτη εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα την φετινή χρονιά, κάτι έπρεπε να αλλάξει για να αρχίσει η επαναφορά της ομάδας σε αυτά που μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια. Η Διοίκηση προχώρησε με την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος, καθώς με τις επιλογές του η ομάδα απλά δεν πείθει! Φυσικό επακόλουθο ήταν να αποχωρήσει και το τεχνικό τιμ της επιλογής του.

Χαιρετίζουμε την επιλογή της διοίκησης για πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή και με την σειρά μας θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε και πάλι στην ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι με το πάθος που τον διακατέχει και τον τρόπο παιχνιδιού του, θα καταφέρει να βγάλει το μέγιστο των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών μας. Σίγουρα προσθήκες θα πρέπει να γίνουν, όμως προχωράμε βήμα βήμα.

Σημαντικότατο αγώνα κυπέλλου έχουμε σήμερα ο οποίος είναι ένα τελικός, όπως ανάφερε στις δηλώσεις του ο νέος μας προπονητής, καθώς είναι μονός αγώνας. Η αντίπαλος μας είναι μια δεμένη ομάδα που χτίζεται τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι. Σίγουρα δεν γίνονται θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, αλλά σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με τις εμφανίσεις μας στα τελευταία δύο ντέρμπυ.

Πάμε δυνατά για την νίκη………ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ………"

βτεβωερ