"Ζητάμε συγγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την επίθεση"

Ο Ερυθρός Αστέρας με τοποθέτησή του ζήτησε συγγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έγινε αποδέκτης ρατσιστικών ύβρεων κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τη φάση των "32" του Europa League.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες και έβλεπε το ματς (ήταν μεταξύ των αναπληρωματικών, δεν μπήκε ως αλλαγή), δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της σέρβικης ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο που τον αντιμετώπισαν ως "κόκκινο πανί" λόγω των βοσνιακών ριζών του.

Ο Ερυθρός Αστέρας με τοποθέτησή του, η οποία κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ της Σερβίας πήρε θέση για τα γεγονότα καταδικάζοντας τις προσβλητικές αναφορές προς τον Ιμπραχίμοβιτς.

"Ο Ερυθρός Αστέρας καταδικάζει έντονα τις προσβλητικές αναφορές προς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Μίλαν. Ως σύλλογος κάναμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η διοοργάνωση του αγώνα θα είναι στο επίπεδο δύο μεγάλων ομάδων και δεν θα επιτρέψουμε σε ένα πρωτόγονο άτομο να σπιλώσει τη φιλοξενίας μας" ανέφερε συγκεκριμένα η σέρβικη ομάδα.

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τον σούπερ σταρ των ροσονέρι, ενώ τόνισε ότι θα βρεθεί ο δράστης: "Ο Ερυθρός Αστέρας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα βρει το αναφερόμενο άτομο. Ο Ερυθρός Αστέρας ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την αναστάτωση που αντιμετώπισε στο σπίτι μας".

sport24.gr