ΕΝΠ για Θεοδώρου/ Αντίδραση και κατηγορηματική ΔΙΑΨΕΥΣΗ

ΕΝΠ για Θεοδώρου/ Αντίδραση και κατηγορηματική ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Εδώ και μέρες... συντηρείται στην επικαιρότητα το θέμα Δημήτρη Θεοδώρου. Κάτι που έφερε την αντίδραση από πλευράς ΕΝΠ...

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον φέρουν... κλειστό ως ελεύθερο στο ΑΠΟΕΛ (αλλά και σε άλλες ομάδες), η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την διοίκηση της Παραλιμνίτικης ομάδας για να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση.

Ψάχνεις δυνατό cash out, ανταγωνιστικές προσφορές ή μήπως την πιο εξελιγμένη ιστοσελίδα; Παίξε στην Parimatch!

Όπως μας λέχθηκε χαρακτηριστικά: "Είτε παραμείνει στην Α' Κατηγορία είτε υποβιβαστεί στην Β', δεν υπάρχει κανένας όρος και καμία πιθανότητα να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής. Ο Θεοδώρου είναι στον δεύτερο χρόνο του τριετές συμβολαίου που υπέγραψε και ελεύθερος θα μείνει το Καλοκαίρι του 2022, αν δεν ανανεώσει ή δεν πωληθεί νωρίτερα".

Στην Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που έρχεται, η μοναδική περίπτωση να μείνει ελεύθερος ο διεθνής άσος, είναι να τον αποδεσμεύσει η ΕΝΠ. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα βρίσκεται η Ένωση αφού ακόμα και αν τελικά υποβιβαστεί, το συμβόλαιο θα έχει ισχύ και στην Β' Κατηγορία.

Αυτό ακριβώς μας μεταφέρθηκε απ' τα "επίσημα χείλη" της ομάδας, ενώ εξέφρασαν και την δυσαρέσκεια τους για τέτοιου είδους δημοσιεύματα, λίγες ημέρες πριν απ' ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με την Δόξα.
 

Σταύρος Παπαδημητρίου