"Η ΑΕΛ έχει καλύτερους μισθούς/Πιστεύω πολύ ότι θα περάσουμε"

"Η ΑΕΛ έχει καλύτερους μισθούς/Πιστεύω πολύ ότι θα περάσουμε"

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Βλάζνια, Τόμας Μπρντάριτς, στην δημοσιογραφική διάσκεψη πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ.

"Είναι μια πολύ καλή πρόκληση για εμάς. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια, είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει. Και η πόλη θα πρέπει να είναι περήφανη. Τώρα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να περάσουμε. Έχω δει ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι στην Κύπρο, επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε κάποιες αλλαγές, να μάθουμε από τα λάθη μας για να κερδίσουμε".

"Η ΑΕΛ έχει μεγαλύτερο μπατζετ, καλύτερους μισθούς και συνθήκες. Όμως δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Εδώ έχουμε το πλεονέκτημα του κόσμου. Οι παίκτες μου πάντα έχουν αυτοπεποίθηση και νιώθουν έτοιμοι. Στηριζόμενος και στον κόσμο, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε".

"Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν καθορίζει ποια ομάδα θα περάσει. Έχω πολύ μεγάλη πίστη ότι θα περάσουμε αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά".

"Ο Λατίφι μου αρέσει πολύ σαν παίκτης, έχει βελτιωθεί πολύ. Μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε επίπεδο. Αύριο θα είναι βασικός".

ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Βλάζνια - ΑΕΛ / Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.

2124112412