"Ήθελα να σπάζαμε το ρεκόρ προσέλευσης όταν θα καταφέρναμε την άνοδο στην 1η κατηγορία"

"Ήθελα να σπάζαμε το ρεκόρ προσέλευσης όταν θα καταφέρναμε την άνοδο στην 1η κατηγορία"

Με ανάρτηση στα social media ο Άγγελος Ευθυμίου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον ΑΣΙΛ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"• Δυο χρόνια αφοσίωσης, επαγγελματισμού και σκληρής δουλειάς έφτασαν δυστυχώς στο τέλος. Στον ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ η σύνδεση που ένιωσα με τους ανθρώπους εκει ξεπέρασε κατά πολύ την σύνδεση προπονητή-ομάδας. Γνωριμίες που έγιναν φιλίες και μια συνεργασία σωστή, κάτι που φάνηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει.

• Ευχαριστίες λοιπόν σε όλο το συμβούλιο (Λούκα Γρηγορά, Μιχάλη Ιωακείμ, Ανδρέα Ανδρέου,Σωτήρη Παύλου,Χρήστο Κκαιλη και Χριστάκη Φλωρή). Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κκαιλη για όλη την βοήθεια και την στήριξη αυτά τα 2 χρόνια.

• Κύριε Γιώργο Πυρίσιη είμαι σίγουρος ότι αυτά τα 2 χρόνια ένιωθες περήφανος για την ομάδα σου. Σ' ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπο μου και θα έχεις πάντα την εκτίμηση μου.

• Στους μάγκες ποδοσφαιριστές μου, να ζητήσω να τελειώσουν την χρονιά όπως τους αξίζει, και για την προπονητική ομάδα (Αρτέμη Σάββα, Άλεξ Νέγκρι, Λούκα Ζενιου και Παράσχο Δημητρίου) ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την υπομονή που έδειξαν στην συνεργασία μας.

• Η πιο σημαντική μου μέρα στον ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ ήταν σίγουρα ο τελικός κυπέλου, όχι τοσο για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά για τους 1500 φιλάθλους που είχαμε στην κερκίδα. Πρώτη φορά μετά την προσφυγιά που ο ΑΣΙΛ κατάφερε να έχει τόσο κόσμο σε αγώνα. Ήθελα να σπάζαμε το ρεκόρ προσέλευσης του χρόνου οταν θα καταφέρναμε να πετύχουμε την άνοδο μας στην 1η κατηγορία, αλλά δυστυχώς θα πάρει παράταση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"