Οι δυο ποδοσφαιριστές έγιναν δέκτες αρκετά έντονης κριτικής τον τελευταίο καιρό. Και όχι άδικα αφού η απόδοση τους, δεν ήταν η καλύτερη.
Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές για όσους δεν το γνωρίζουν αποτελούν το δίδυμο με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ.
Προφανώς και η χρησιμοποίηση τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι προπονητές που πέρασαν από τον Αρχάγγελο, την τρέχουσα περίοδο, τους θεωρούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις, για την θέση που αγωνίζονται.
Αυτό είναι ένα ζήτημα αφού θα πρέπει και οι ίδιοι να ανεβάσουν την απόδοση τους αν θέλουν να προσθέσουν λεπτά και να αφαιρέσουν την κριτική από πάνω τους. Ή ο Χιμένεθ να κάνει κάτι που δεν έκανε ούτε ο ίδιος ούτε οι προκάτοχοι του, μέχρι τώρα. Να δώσουν την ευκαιρία και σε άλλους να αγωνιστούν σε αυτές τις θέσεις.
