Ανακοίνωση από την αστυνομία για το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και ΑΕΛ-Ανόρθωση

Ανακοίνωση από την αστυνομία για το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και ΑΕΛ-Ανόρθωση

Ανακοίνωση από την Αστυνομία για τους αγώνες ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και ΑΕΛ-Ανόρθωση όπου παρά την εισιγήση της για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, η ΚΟΠ αποφασίσε όπως οι αγώνες διεξαχθούν κανονικά. Επίσης κάνει αναφορά και στο θέμα με τις κάμερες ασφαλείας του ΓΣΠ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ΕΔΩ).

 

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet 

"Ανακοίνωση Αστυνομίας Κύπρου σχετικά με την διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού και ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου που προγραμματίζονται για τις 8.2.25

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι, παρά τις εισηγήσεις της για μη μετακίνηση φιλάθλων και στους δύο πιο πάνω ποδοσφαιρικούς αγώνες, για λόγους ασφάλειας οι οποίοι συγκεκριμενοποιήθηκαν στην επιστολή μας προς την ΚΟΠ ημερομηνίας 5.2.25, και οι οποίοι αφορούν ενδεχόμενη μη ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, με επιστολή του ημερομηνίας 6.2.25, πληροφορεί ότι έχει αποφασιστεί όπως οι πιο πάνω αγώνες διεξαχθούν κανονικά και επιτραπεί η μετακίνηση φιλάθλων.

Ως εκ των πιο πάνω, η Αστυνομία Κύπρου πληροφορεί το κοινό ότι σήμερα έχει προβεί σε νέα διαβήματα και ενημέρωση τόσο του Προέδρου της ΚΟΠ όσο και του Προέδρου της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων, επισημαίνοντας ότι, παρά τις ενστάσεις της, η Αστυνομία θα μεριμνήσει για την τάξη και ασφάλεια των αγώνων και στο πλαίσιο αυτό θα αξιολογήσει την κατάσταση και τα δεδομένα που θα ισχύουν κατά τον ουσιώδη χρόνο και θα εφαρμόσει πιστά τις σχετικές πρόνοιες της ισχύουσας νομοθεσίας.

Πέραν των πιο πάνω είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι έχουν εντοπιστεί και προβλήματα που σχετίζονται με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Σταδίου ΓΣΠ για τα οποία ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς από 23.1.25 και κλήθηκαν όπως προβούν στην επίλυσή τους εντός 2 εβδομάδων, αλλά μέχρι χθες 6.2.25 δεν έγινε οποιαδήποτε ενέργεια."

1