Ελεύθερη είσοδος (Παρουσία Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας)

Τα 30 χρόνια του προγράμματος Αθλητισμός Για Όλους θα γιορταστούν με κάθε λαμπρότητα και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 (10.00 π.μ.) ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργανώνει την κορυφαία εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Θα είναι μια τιμητική μέρα για τον Κυπριακό Αθλητισμό, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα χαιρετήσει την εκδήλωση.

Οι είσοδοι του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα είναι ανοικτές για το κοινό και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού η εκδήλωση παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Το γήπεδο θα «πλημμυρίσει από ζωή και χαμόγελο, από τα μέλη και φίλους του προγράμματος ΑΓΟ. Θα παρουσιαστεί ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα με τη συμμετοχή των μελών όλων των Επαρχιών, από την προσχολική μέχρι την τρίτη ηλικία, υπό την καθοδήγηση των γυμναστών τους. Θα πάρουν το θερμό χειροκρότημα από τους επισήμους και τον κόσμο που θα κατακλύσει το στάδιο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και χαιρετισμούς από την Πρόεδρο του ΚΟΑ Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου (Μέγας Χορηγός του ΑΓΟ) κ. Δημήτρη Αλετράρη.

Η Προϊστάμενη Μαζικού Αθλητισμού του ΚΟΑ κ. Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ θα απευθύνει ευχαριστίες εκ μέρους του προγράμματος ΑΓΟ.