Φαβορί Απόλλωνας και ΑΕΛ, ισορροπημένο το Κορκ - ΑΕΚ (τιμές Bet on Alfa)

Απόλλωνας, ΑΕΛ, ΑΕΚ και όλο το Europa League στη Bet On Alfa

Άλλες τρεις κυπριακές ομάδες, έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σήμερα, μιας και ρίχνονται στη μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League και η Bet On Alfa Προσφέρει και στο σημερινό της κουπόνι πάρα πολλές επιλογές.

Προσφέρονται στο κουπόνι όλοι οι σημερινοί αγώνες του Europa League και δίνονται πάρα πολλές στοιχηματικές  επιλογές. 

Το φαβορί της ημέρας από πλευράς κυπριακών ομάδων είναι ο Απόλλωνας με απόδοση μόλις στο 1.13 στο κουπόνι της Bet On Alfa για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ζάρια Μπάλτι στην «ΑΕΚ Αρένα» στο ματς που αρχίζει στις 20:00. Το διπλό των Μολδαβών είναι στο 18.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 5.90. Όσον αφορά τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν, στο 1.75 προσφέρεται το over 2.5 goals και στο 1.90 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 3.10. 

Μεγάλο φαβορί για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ποργκρές Λουξεμβούργου που θα αρχίσει στις 20:45 είναι και η ΑΕΛ, με την απόδοση του διπλού στο κουπόνι της Bet On Alfa να είναι στο 1.35. Στο 6.90 προσφέρεται η νίκη των γηπεδούχων και στο 4.40 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals είναι στο 1.65 και το under 2.5 goals στο 2.05, ενώ στο 1.90 προσφέρεται στη Bet On Alfa η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Πολύ πιο ισορροπημένα τα πράγματα στο ματς της ΑΕΚ με την Κορκ Σίτι στην Ιρλανδία το οποίο αρχίζει στις 21:45 από πλευράς αποδόσεων στο κουπόνι της Bet On Alfa. Η Κορκ Σίτι έχει απόδοση 2.75 για να πάρει τη νίκη, η νίκη της ΑΕΚ είναι στο 2.35 και το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 2.95. Στο 2.20 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και στο 1.55 του under 2.5 goals, ενώ στο 1.90 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net θα μεταφέρει κοντά σας όλα όσα θα γίνουν και στις τρεις αποψινές αναμετρήσεις, με τη χορηγία της Bet On Alfa. Με ζωντανή ενημέρωση λεπτό προς λεπτό για τους, δηλώσεις, παρασκήνια, φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα που θα γίνουν στα τρία γήπεδα. Η Bet On Alfa προσφέρει στο κουπόνι της πάρα πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες του Europa League.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ BET ON ALFA

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».