Οι κυπριακές αεροπορικές, οι προορι...

Στο κόκκινο βρίσκεται ο ανταγωνισμός των αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο, αφού μετά το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών, το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε από τις νέες κυπριακές αεροπορικές αλλά και από τις υφιστάμενες, για να καλυφθεί το κενό του «αγρινού», είχε ως αποτέλεσμα και να υποχωρήσουν οι τιμές των εισιτηρίων αλλά και να ανοίξουν οι αιθέρες συνδέοντας το μικρό μας νησί με τις χώρες του εξωτερικού.

Η επιβατική κίνηση στα δύο διεθνή αεροδρόμια της χώρας, το 2017, έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ, με τους επιβάτες να ανέρχονται σε 10 εκατομμύρια.

Οι φόβοι και οι ανησυχίες που εκφράστηκαν τον Ιανουάριο του 2015, όχι μόνο ξεπεράστηκαν αλλά αντίθετα η αεροπορική αγορά της χώρας ενισχύθηκε και υπερκαλύφθηκε από άλλες αεροπορικές εταιρείες που είτε πήραν άδεια από τις τοπικές αρχές για τη λειτουργία τους είτε άνοιξαν βάση στην Κύπρο και κατάρτισαν αεροπλάνα όπως η Aegean και η Blue Air. Επίσης, εκτός από την καλή συνδεσιμότητα που έχει η Κύπρος με τις χώρες της Μέσης Ανατολής, τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκαν και τα δρομολόγια με τις χώρες τις Δύσης.

Το Impossible Works σας παρουσιάζει λοιπόν όλες τις κυπριακές αεροπορικές εταιρείες, τους νέους προορισμούς και δρομολόγια αλλά και τι νέο σχεδιάζεται για τα 2018, με σειρά αρχαιότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια με όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ, στο Impossible Works