Γερή… δόση πριν τα ντέρμπι

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μία αγωνιστική η οποία περιέχει σημαντικά ντέρμπι τα οποία ωστόσο… έρχονται αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ωστόσο περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με το δικό τους ενδιαφέρον. 

17:00 Δόξα – ΑΕΛ (Cytavision Sports 2)
18:00 Ερμής – Αλκή (Cytavision Sports 7)
19:00 Ανόρθωση – Πάφος (Cytavision Sports 1)

Ο πρώτος χρονικά αγώνας, αυτός της Δόξας με την ΑΕΛ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΑΕΛ ταξιδεύει για την Λευκωσία με στόχο να πάρει ένα σημαντικό διπλό απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και να φτάσει τους 31 βαθμούς. Από την άλλη η Δόξα του Λούκα Χατζηλούκα έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι έπειτα από αυτό της περασμένης βδομάδας με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ. Η Δόξα βρίσκεται στην 8η θέση και μετρά 14 βαθμούς. 

Ντέρμπι… ουραγών! 

Από εφτά βαθμούς και μοιράζονται τις τελευταίες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ερμής υποδέχεται την Αλκή στις 18:00 σ΄ένα άκρως ενδιαφέρον για τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα παιχνίδι. 

Για το τρία στα τρία…

Η Ανόρθωση υποδέχεται την Πάφο στο ΠΑΠ και είναι το φαβορί της αναμέτρησης που ξεκινά στις 19:00. Βέβαια για να καταφέρει να πετύχει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρή από το πρώτο λεπτό. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς. Στην 9η με 11 η Πάφος.