ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις Εθνικός-Ολυμπιακός

ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις Εθνικός-Ολυμπιακός

Ο ΡΕΦίνιο σχολιάζει τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα Εθνικός-Ολυμπιακός έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο με τα στιγμιότυπα της Cytavision. Τυχόν επίμαχες-αμφισβητούμενες φάσεις που δεν είναι στο βίντεο δεν υπάρχει η δυνατότητα να σχολιαστούν. (Στον αγώνα οι διαιτητές ήταν ξένοι-Σλοβένοι).

Στο 4΄σωστά ο Α΄ βοηθός ανακόπτει τον Μαρκόφσκι υποδεικνύοντας οφσάιντ σε βάρος του Εθνικού.

Στο 6΄άσχημο φάουλ-αγκωνιά του Jovan Kostovski στον Κίκο. Σοβαρό λάθος από τον διαιτητή που δεν χρέωσε με κίτρινη κάρτα (μπορούσε μέχρι και κόκκινη) τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού.

Στο 22΄ νέο φάουλ πάνω στον Κίκο, αυτή τη φορά από τον Μαρκόφσκι. Σφυρίζεται σωστά, λανθασμένα και πάλι δεν δόθηκε κίτρινη.

Στο 25΄ ο Αζουλάο μαρκάρεται στην περιοχή από τον Christopher Glombard. Το τελευταίο ριπλέι δείχνει καθαρά πως υπάρχει παράβαση-πέναλτι. Έχασε την φάση ο ρεφ.

Στο 42΄ ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Μαρκόφσκι από τον Σαμπίνια δίνει φάουλ και κίτρινη. Δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

Στο 64΄ο Glombard προλαβαίνει στον Αζουλάο και διώχνει την μπάλα. Καθαρή η φάση, δεν υπήρχε πέναλτι.

Στο 75΄ καθαρά παίζει μπάλα ο Βινίσιους, σταματώντας τον Κονέ μόλις μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Σωστή η κίτρινη στον Κίκο στο 76΄. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κράτησε τον Κυπριανού, ο ρεφ άφησε πλεονέκτημα αλλά επέστρεψε και τον τιμώρησε.

Σωστή η κίτρινη στον Βινίσιους στο 77΄ για αγκωνιά στον Khudobyak.

Στο 83΄ο Βαγγέλης Κυριάκου μαρκάρει στην περιοχή τον Χαραλάμπους. Υπάρχει μία μικρή επαφή, όχι όμως τέτοια για να δοθεί πέναλτι. Σωστά άφησε ο διαιτητής να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στα στιγμιότυπα έχουν συμπεριληφθεί και άλλες φάσεις με φάουλ. Σχεδόν όλα σωστά υποδείχθηκαν.