ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ οι οπαδοί της Basel "Είναι χαμογελαστός, τελείωσε..."! (Αν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ από το ΑΠΟΕΛ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ οι οπαδοί της Basel "Είναι χαμογελαστός, τελείωσε..."! (Αν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ από το ΑΠΟΕΛ)

Ενδιαφέρον το δημοσίευμα της telebasel.ch στην Ελβετία σχετικά με τον προπονητή της Basel, αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στους "32" του Europa League.

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Ο Marcel Koller φέρει σοβαρή ευθύνη σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις οπαδών οι οποίοι αναφέρονται στην πορεία της ομάδας.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το βίντεο

Η ηλικιωμένη κυρία αναφέρει πως το μόνο θετικό είναι  πως... "Ο προπονητής έχει πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του".

δδδδΔιάφορες απόψεις οπαδών

"Δεν υπάρχει συνέπεια στην ομάδα".
"Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, αντίθετα πολύ δυσαρεστημένος". 

"Ίσως δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής, αλλά χρειάζεται μια νέα αρχή. Όταν κοιτάζω το πρόσωπο του Koller, αναρωτιέμαι πού υπάρχει ακόμα το κίνητρο. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, αλλά νομίζω ότι έχει τελειώσει".

"Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα παίζει εναντίον του Koller. Είναι καλός προπονητής, ανοιχτόμυαλος, πάντα χαμογελαστός, αλλά τώρα αμφισβητείται".

"Θα κρατούσα τον Koller, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα". 

"Υπάρχουν και παίκτες δεν φταίει μόνο ο Koller, δεν μπορεί να είναι πάντα λάθος του προπονητή".

"Δεν μου αρέσει το σύστημα παιχνιδιού του. Είμαι οπαδός του επιθετικού ποδοσφαίρου και αυτό που βλέπω δεν είναι αρκετό για μένα".

ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ κάποιοι δίνουν και το προφίλ για το πως προτιμούν κάποιο καινούργιο προπονητή. ΔΥΟ φίλοι της ομάδας αναφέρθηκαν στον προπονητή της Napoli Gennaro Gattuso.

Στον επίλογο του ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο Koller θα μείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι μόνο αν θα πάρει το πρωτάθλημα ενώ σημειώνεται ότι τυχόν αποκλεισμός από το ΑΠΟΕΛ ίσως φέρει και πρόωρη αποχώρηση.

ΘΕΤΙΚΗ η... φασαρία που γίνεται αλλά στο ΑΠΟΕΛ δεν εφησυχάζουν και ούτε τους απασχολεί η πίεση που έχει ο προπονητής της Basel.

ωωω