ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις Ανόρθωση-Σαλαμίνα

ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις Ανόρθωση-Σαλαμίνα

Ο ΡΕΦίνιο σχολιάζει τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα Ανόρθωση-Σαλαμίνα έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο με τα στιγμιότυπα της Cablenet. Τυχόν επίμαχες-αμφισβητούμενες φάσεις που δεν είναι στο βίντεο δεν υπάρχει η δυνατότητα να σχολιαστούν.

Στο 3΄σωστή η υπόδειξη οφσάιντ σε βάρος της Σαλαμίνας από τον Β΄βοηθό. Πολύ πιο μπροστά ο Ryan Telfer.

Σωστό και το οφσάιντ σε βάρος του Μανθάτη στην επόμενη φάση. Πιο μπροστά όταν πήρε την μπάλα ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης.

Στο 18΄φωνές από την κερκίδα της Σαλαμίνας μετά από την πτώση του Maurício Cordeiro σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Σίντεφελντ στην περιοχή της Ανόρθωσης. Δεν φανερώνουν καμία παράβαση τα ριπλέι της φάσης.

Σωστό το οφσάιντ στο 28΄στην επίθεση της Σαλαμίνας. Ο Σίμπσον ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό.

Στο 75΄φωνές από την κερκίδα της Ανόρθωσης. Σε σέντρα στην εστία του Κίσσα ο Rolandas Baravykas έχει τα χέρια στον Οκριασβίλι. Υπάρχει κίνηση από τον παίκτη της Σαλαμίνας, ωστόσο η παράβαση δεν ήταν σοβαρή, δεν εμπόδισε τον επιθετικό της Ανόρθωσης, δεν του στέρησε να διεκδικήσει την μπάλα η οποία στη σέντρα ήδη είχε περιέλθει στην κατοχή του τερματοφύλακα της Σαλαμίνας. Θα ήταν πολύ αυστηρό το σφύριγμα, σωστά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στο ΠΕΝΑΛΤΙ που δόθηκε στην Ανόρθωση... Δεν είναι διαφωτιστικό το ριπλέι. Δεν ξεκαθαρίζει αν βρίσκει ή όχι το χέρι του Deivid η μπάλα μετά το σουτ του Αρτυματά. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε είναι αδύνατον να τοποθετηθούμε. Το μόνο που μπορεί να λεχθεί είναι πως ο διαιτητής ήταν μεν κοντά αλλά δεν έβλεπε από το σημείο που βρισκόταν καθαρά το αριστερό μέρος του σώματος του αμυντικού της Σαλαμίνας. Αυτό ήταν πιο ορατό από τον Β΄ βοηθό. Δεν γνωρίζουμε αν βοήθησε τον διαιτητή.

Στο 88΄σωστό το οφσάιντ σε βάρος της Ανόρθωσης-Κατσιαράβα.

Στο 90΄με το στήθος γυρίζει πίσω την μπάλα στον Κίσσα ο Marjanović. Δεν υπάρχει χέρι-πέναλτι.