ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις Απόλλων-Δόξα

ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις Απόλλων-Δόξα

Ο ΡΕΦίνιο σχολιάζει τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα Απόλλων-Δόξα έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο με τα στιγμιότυπα της Cytavision. Τυχόν επίμαχες-αμφισβητούμενες φάσεις που δεν είναι στο βίντεο δεν υπάρχει η δυνατότητα να σχολιαστούν.

Στο 17΄Παπουλής και Τραιτσέφσκι διεκδικούν την μπάλα. Αν και τα πρώτα ριπλέι αφήνουν αμφιβολία το τελευταίο είναι διαφωτιστικό. Δεν υπάρχει παράβαση από τον ποδοσφαιριστή της Δόξας. Ήταν δυνατή αλλά καθαρή μονομαχία άσχετα αν στο φινάλε βρέθηκε κάτω ο επιθετικός του Απόλλωνα.

Στο 25΄σωστή η κίτρινη στον Καλό. Πάει καθαρά στα πόδια του Παπουλή και όχι στην μπάλα.

Στο 35΄ σωστά ο ΡΕΦ άφησε πλεονέκτημα σε φάουλ υπέρ της Δόξας. Λάθος που δεν επέστρεψε να τιμωρήσει με κίτρινη τον Σελίμοβιτς.

Στο 40΄πριν το 3-1 του Απόλλωνα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Γιαννιώτα στον Καρλίτος. Υπάρχει προσπάθεια και των δύο για να γίνουν κάτοχοι της μπάλας, δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση από τον επιθετικό του Απόλλωνα.

Στο 56΄ σωστό το οφσάιντ σε βάρος του Απόλλωνα.

Σωστή η κίτρινη στον Πέδρο για φάουλ στον Καρλίτος στο 76΄. Κράτησε τον Πορτογάλο και στη συνέχεια τον κλώτσησε.

Στο 81΄ ο Αγκίρε στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα, παίζει απρόσεκτα και πατάει τον Ίτταλο. Υπήρχε παράβαση-πέναλτι υπέρ της Δόξας.
Στη φάση που ακολούθησε ο Καρλίτος έκανε φάουλ στον Πέδρο και αποβλήθηκε. Υπήρχε παράβαση αλλά ως δεύτερη κίτρινη η φάση αυτή ήταν υπερβολική. *Δεν γνωρίζουμε αν η κάρτα δόθηκε για άλλο λόγο.