ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: "Το 3-0 δεν δείχνει την πραγματική διαφορά/Υποχρέωση απέναντι στην ομάδα..." (Φώτος)

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: "Το 3-0 δεν δείχνει την πραγματική διαφορά/Υποχρέωση απέναντι στην ομάδα..." (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/02) η δημοσιογραφική διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για την φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ με την Βασιλεία.

Το www.kerkida.net έδωσε το παρών του στην αίθουσα διασκέψεων του St. Jakob Park και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε:

Για το πώς μπορεί να προετοιμάσει τους παίκτες του μετά την ήττα στο πρώτο ματς: "Είναι υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να προσπαθήσουμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μπούμε καλά στο παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε εμείς το πρώτο γκολ. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, κάναμε πολλά λάθη στο πρώτοι παιχνίδι στο μεσοαμυντικό μας κομμάτι, δεχθήκαμε γκολ πολύ εύκολα. Αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα, που έκανε πράγματα στην Ευρώπη και θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο".

Για τις σκέψεις του για αλλαγές νοουμένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια: "Λογικό να υπάρχει αυτή η σκέψη. Υπάρχουν παιδιά που έχουν παίξει συνεχόμενα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι κι εγώ να δοκιμάσω κάποια πράγματα, ίσως κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για το αυριανό παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε το αποτέλεσμα αλλά και το παιχνίδι που έρχεται. Κάποια κενά που έχουμε με κάποιους τραυματισμούς, με κάποιους παίκτες που έμειναν πίσω, είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουν κι αυτοί, να δούμε κάποια πράματα".

Για το αν θα κάνει πολλές αλλαγές: "Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε εύκολα γκολ στον αντίπαλο. Η Βασιλεία δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Η διαφορά της Βασιλείας στο παιχνίδι στην Λευκωσία ήταν το ότι πολύ συγκεντρωμένη. Τα γκολ που πέτυχε ήταν από δικά μας λάθη. Το ένα ήταν από το κέντρο με μακρινή μπαλιά και τα άλλα δύο απ' την περιοχή τους με μακρινή μπαλιά. Ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε αύριο αυτά τα λάθη. Έχω στο μυαλό μου κάποιες σκέψεις, το ροτέισον δεν μπορεί να γίνει σε όλες τις γραμμές, κάποια γραμμή πρέπει να είναι πιο συμπαγής. Πρέπει σιγά σιγά κι εγώ να καταλήξω σε κάποιους παίκτες, να βρω ένα κορμό. Όταν αλλάζεις συχνά 7-8 παίκτες δεν μπορούμε να δεθούμε σαν ομάδα. Ακολουθούν παιχνίδια πολύ σημαντικά. Αύριο είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάποιους παίκτες σε άλλες θέσεις έτσι ώστε στο πίσω μέρος του μυαλού μου να έχω και αυτές τις λύσεις. 

Υπάρχουν κάποια παιδιά όπως είναι ο Στάθης και ο Γιώργος. Ο Στάθης έχει πολύ καιρό να παίξει, ο Γιώργος έρχεται από τραυματισμός οπότε ίσως αύριο τους δώσω αυτή την ευκαιρία για να μπουν στην ομάδα. Είναι έμπειροι, έχουν προσωπικότητα και πρέπει να ενεργοποιηθούν για τα παιχνίδια που έρχονται.

Οι παίκτες είναι καλοί, ανεξάρτητα που θα παίξουν και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν δείχνει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων.  Μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε ότι ήταν ατυχές το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιώργος Εφραίμ:

εητ νευθμυ6

"Ο στόχος είναι δύσκολο να επιτευχθεί ωστόσο ήρθαμε εδώ για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να βρούμε το γρήγορο γκολ ώστε να αλλάξουν και οι ισορροπίες. Πιστεύω ότι αν εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντίπαλου όπως έπραξε και αυτός στον πρώτο αγώνα, γιατί να μην κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε.

Κάθε παίκτης απ' την πλευρά του προσπαθεί και μπαίνει στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Παίκτες, διοίκηση και σταφ αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το καλύτερο".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

γδσφσδφσ

Χρίστος Χαραλάμπους