ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις ΑΕΛ-Ομόνοια

ΡΕΦίνιο/Επίμαχες φάσεις ΑΕΛ-Ομόνοια

Ο ΡΕΦίνιο σχολιάζει τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα ΑΕΛ-Ομόνοια έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο με τα στιγμιότυπα της Cytavision. Τυχόν επίμαχες-αμφισβητούμενες φάσεις που δεν είναι στο βίντεο δεν υπάρχει η δυνατότητα να σχολιαστούν.

Στο 23΄ο Ακιντόλα δίνει στον Κακουλή ο οποίος ανοίγει το σκορ. Το ριπλέι δείχνει μία οριακή φάση με τον σκόρερ το πιθανότερο να είναι στην ευθεία και ως εκ τούτου σωστά έμεινε κάτω η σημαία του βοηθού. 

Στο 39΄ υπήρξαν διμαρτυρίες για χέρι του Τεσέιρα εντός περιοχής. Το ριπλέι δείχνει καθαρά πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ παίζει την μπάλα με το στήθος.

Στο 67΄σωστά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Ράσο.

Στο 85΄έχουμε το πέναλτι για την Ομόνοια. Ο Βοζίνια κάνει την απόκρουση βρίσκοντας καθαρά την μπάλα. Ο Τιάγκο πέφτει μετά το διώξιμο από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Οι επαναληπτικές προβολές είναι ξεκάθαρες, δεν υπήρχε παράβαση. Λάθος το σφύριγμα από τον Βόσνιο διαιτητή.

Σωστή η κίτρινη κάρτα στον Χάρη Κυριάκου για δυνατό φάουλ στον Γκόμεθ στο 88΄.

Σωστές οι κίτρινες στον Λούφτνερ για το φάουλ και στον Γκαζαριάν γιατί έσπρωξε αντίπαλο μετά το σφύριγμα. Η φάση αυτή στο 89΄.

*Σε περίπτωση που διέφυγε σχολιασμός κάποιας σημαντικής φάσης η οποία περιλαμβάνεται στα στιγμιότυπα ο ΡΕΦίνιο θα επανέλθει.