ΔΥΣΚΟΛΑ θα ανακοινωθεί ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ/ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΥΣΚΟΛΑ θα ανακοινωθεί ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ/ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο  Πρόεδρος της UEFA Aleksander Ceferin είναι δέκτης δεκάδων εισηγήσεων. Από συνεργάτες του εντός και εκτός της  ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Σε αυτή την κρίσιμη φάση δεν μπορεί κανένας εύκολα να προβλέψει το άμεσο μέλλον. Το ίδιο και η ΟΥΕΦΑ, δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις οι οποίες να είναι τελεσίδικες.

Κρίσιμη μεν η σημερινή τηλεδιάσκεψη αλλά θεωρείται απίθανο σε αυτή να προκύψει ανακοίνωση με... καλεντάρι. Δύσκολο να αποφασιστεί σήμερα χρονοδιάγραμμα. Πολύ πιθανόν να δοθούν κάποιες κατευθύνσεις αλλά όχι καθορισμός ημερομηνιών, ειδικά για τις Ευρωπαικές διοργανώσεις που ήταν σε εξέλιξη. Ακόμη όμως και να δοθούν ημερομηνίες αυτές θα είναι υπό την προυπόθεση ότι θα μπει ο πλανήτης σε ύφεση από την εξάπλωση του κορωνοιού.

Σε σχέση με την επανέναρξη των εγχώριων πρωταθλημάτων και πάλι είναι δύσκολο σήμερα να δοθεί κατεύθυνση. Μην ξεχνάμε πως ήδη σε αρκετούς Ευρωπαικούς συλλόγους υπάρχουν αθλητές που έχουν μολυνθεί με κορωνοοιό, κάτι που σημαίνει πως είναι αδύνατον να γίνει πρόβλεψη και καθορισμός ημερομηνίας επανέναρξης, ειδικά από τώρα όπου σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν διακόψει τις προπονήσεις.