Το "ΛΑΘΟΣ" που θα... ωφελέσει το ΑΠΟΕΛ!/ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το "ΛΑΘΟΣ" που θα... ωφελέσει το ΑΠΟΕΛ!/ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θεωρήθηκε ως λανθασμένη κίνηση το περασμένο καλοκαίρι. Τότε το ΑΠΟΕΛ εμπλούτισε το ρόστερ του με αρκετούς δανεικούς ποδοσφαιριστές. Το "λάθος", όπως χαρακτηρίστηκε, είχε επαναληφθεί και τον Ιανουάριο, όταν οι πρωταθλητές ακολούθησαν και πάλι την ίδια συνταγή.

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

To ΑΠΟΕΛ έχει σήμερα στο δυναμικό του 6 (7) δανεικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί εκ νέου τα συμβόλαια αυτά με τις ομάδες που ανήκουν αλλά και με τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Έχει με άλλα λόγια τη δυνατότητα να πετύχει συμφωνίες οι οποίες να είναι εναρμονισμένες με τα νεα οικονομικά δεδομένα ή αν δεν το επιθυμεί να προχωρήσει σε άλλες λύσεις με απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών.

Σημειώνεται πως οι γαλαζοκίτρινοι από τους 7 παίκτες ήδη έχουν αποδεσμευτεί από την συμφωνία με τον Σιγκούρνταρσον ενώ παράλληλα... κέρδισαν και μία κενή θέση μετά την πώληση του Λούκας Σόουζα.

Το "λάθος" μάλλον τώρα αποδεικνύεται... κερδοφόρο για τους γαλαζοκίτρινους οι οποίοι μπορούν, αν δεν βρουν λύσεις με τους δανεικούς, να ετοιμάσουν ρόστερ με τα νέα δεδομένα στα συμβόλαια. Η αγορά πλέον δεν είναι η ίδια, οι τιμές θα είναι διαφορετικές και πολύ πιο χαμηλές. 

ψχψχψ