"Νιώθεις δέος και περηφάνια όταν παίζεις στην Εθνική" (Βίντεο)

Στο ντεμπούτο του με την Εθνική Κύπρου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή μίλησε στο kerkida.net για το παιχνίδι με την Ουκρανία και την πρώτη του παρουσία κάτω από τα δοκάρια της "μεγάλης" Εθνικής.

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της Ομόνοιας:

"Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι. Νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Δικαιούμασταν να πάρουμε έστω ένα βαθμό. Δεχθήκαμε το γκολ σε μια άτυχη στιγμή, αλλά νομίζω ότι στη συνέχεια ήμασταν εντάξει στο γήπεδο, παίζαμε μπάλα, διεκδικήσαμε να βάλουμε γκολ, όχι μόνο ένα. Μπορώ να πω ότι ήμασταν και λίγο άτυχοι".

"Νιώθω πολύ περήφανος που αγωνίστηκα με την Εθνική Ανδρών. Νιώθεις δέος και περηφάνια όταν παίζεις στην Εθνική. Μόνο να ακούσεις τον Εθνικό Ύμνο και να μπεις στο παιχνίδι. Οποιαδήποτε λάθη κάνουμε μέσα στο παιχνίδι, νομίζω ότι από αυτά μαθαίνεις, προχωράς, γίνεσαι πιο δυνατός κι ελπίζεις να βοηθάς την ομάδα σου όσο καλύτερα μπορείς στα επόμενα παιχνίδια".

"Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς, να είμαστε δυνατοί, να βελτιωνόμαστε μέσα από τις προπονήσεις, μέσα από τα λάθη, μέσα από τα παιχνίδια και κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να φέρει το μέλλον".

"Νομίζω ότι πάντα είχε μέλλον η Εθνική. Και τώρα υπάρχει μέλλον και έχουμε πολλές δυνατότητες".