Έχασε τα άχαστα και στο τέλος πήρε βαθμό (φώτος)

Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο από τον Ερμή σε όλη την διάρκεια του αγώνα ωστόσο ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 78ο λεπτό, όταν ο Μπερτόλιο ισοφάρισε το τέρμα του Μασίνουα οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Τελικό σκορ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ κυρίως στο δεύτερο μέρος χάνοντας πολλές ευκαιρίες δοκάρι είχε ο Βάντερ...

Το Kerkida.net ήταν στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και σας μετέφερε την δράση...

ΑΠΟΕΛ την κατοχή, Ερμής το ΓΚΟΛ

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προσπαθώντας να επιβάλει τον δικό του ρυθμό χωρίς παρόλα αυτά να δημιουργήσει απειλητικές προϋποθέσεις προς την εστία του Νουρεντινόσκι. Απεναντίας, ο Ερμής στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Βάτερμαν κατάφερε να σκοράρει με τον Μασίνιουα. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με τον Βάτερμαν εκτός εστίας με λόμπα έγραψε το 1-0 στο 9΄.

Ευκαιρία με Μπερτόλιο και άουτ...

Στο 19ο λεπτό ο το ΑΠΟΕΛ έφτασε κοντά στο 1-1 ωστόσο ο Μπερτόλιο δεν πρόλαβε από κοντά με το κεφάλι. Ο Μιλάνοφ ήταν αυτός που σέντραρε στην περιοχή του Νουρεντινόσκι με τον Εφραίμ να μοιράζει με το κεφάλι στον Αργεντινό ο οποίος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. 

Άστοχος ο Εφραίμ...

Σε ακόμα μια τελική προσπάθεια έφτασε το ΑΠΟΕΛ στο 30΄. Ο Βινίσιους έδωσε ωραία στον Εφραίμ ο οποίος εντός της περιοχής και πλάγια αστόχησε με σουτ.

Φοβερή απόκρουση από τον Νουρεντινόσκι

Στο 29ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Ερμή έκανε τρομερή επέμβαση. Ο Εφραίμ πήρε την μπάλα εντός της περιοχής έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών του Ερμή, έπιασε δυνατό σουτ όμως ο κίπερ του Ερμή ενστικτωδώς έδιωξε σε κόρνερ. 

Δεύτερο μέρος

Αντεπίθεση με Εφραίμ - Γιαννιώτα

Ενώ ο Ερμής ήταν κάτω από τον χώρο του κέντρου το ΑΠΟΕΛ με υποδειγματική αντεπίθεση απείλησε στο 48΄ με τον Γιαννιώτα. Ο Εφραίμ ξεχύθηκε από αριστερά, σέντραρε στην περιοχή με τον Ελλαδίτη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά άουτ.

Ευκαιρία με Πιέρο, ξανά ο Νουρεντινόσκι!

Στο 57ο λεπτό ο Νουρεντινόσκι απέκρουσε το σουτ του Πιέρου ο οποίος ήταν σε ευνοϊκή θέση εντός της περιοχής.

3-5-2 και υπεροχή...

Ο Τόμας Κρίστιανσεν αντικατέστησε τους Αλεξάνδρου και Γιαννιώτα με τους Βάντερ και Ντε Καμάργκο γυρίζοντας το σύστημα σε 3-5-2. Το ΑΠΟΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 70΄ μάλιστα ο Πιέρος από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ έπειτα από πάσα του Εφραίμ ωστόσο η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και ακολούθως απομακρύνθηκε.

Έλυσε τον γόρδιο δεσμό με Μπερτόλιο!

Στο 78ο λεπτό το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Μπερτόλιο. Ο Εφραίμ από δεξιά σέντραρε με τον Αργεντινό ερχόμενος σαν... τρέιλερ να στέλλει την μπάλα στα δίκτυα με δυνατή κεφαλιά νικώντας τον Νουρεντινόσκι. 

Δοκάρι ο Βάντερ...

Στο 85ο λεπτό ο Βάντερ επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νουρεντινόσκι.

Μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, ξανά όμως ο Νουρεντινόσκι!

Στο 90΄ο Πιέρος βρέθηκε απέναντι από τον Νουρεντινόσκι όμως το πλασέ του ήταν κακό με τον κίπερ του Ερμή να αποκρούει εύκολα.

Το ΑΠΟΕΛ πίεσε πάρα πολύ τον Ερμή στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με το 1-1 να δίνει από έναν βαθμό στις δύο ομάδες.

Ερμής: Νουρεντινόσκι, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Άλμπα, Ντε Βρίσε, Μπενγκά, Μαϊσουράτζε, Λίλλης (71΄ Ντα Σίλβα), Ψάλτης (54΄ Χριστόφ), Σίργκι, Μασίνουα

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου (61΄ Βάντερ) Μοράις, Βινίσιους (76΄ Ορλάντι), Μπερτόλιο, Γιαννιώτας (61΄Ντε Καμάργκο), Εφραίμ, Σωτηρίου

Όλες οι πληροφορίες του αγώνα Ερμής - ΑΠΟΕΛ είναι σε προσφορά της Bet on Alfa