(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Τον ΘΕΛΕΙ η Ανόρθωση (Σταθερά και το ΑΠΟΕΛ)

Εξελίξεις τα επόμενα 24ώρα για τον νεαρό διεθνή με την Ελπίδων της Κύπρου Νικόλα Ματθαίου.

Ο 19χρονος (17/5/1998) άσος που εχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην Κύπρο και όπως γράφτηκε εδώ και μερικές μέρες γίνονται επαφές με το ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές θέλουν τον Ματθαίου όμως από την στιγμή που έχουν γεμάτο το ρόστερ τους, ειδικά στα άκρα της επίθεσης που αγωνίζεται ο νεαρός, φαίνεται τους κάνει... συγκρατημένους.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν πως στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ΗΔΗ έχει μεταφερθεί πρόταση και από την Ανόρθωση. Η "Κυρία" επιθυμεί την απόκτηση του Ματθαίου...

Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι πλέον στην διεκδίκηση του Ματθαίου και όλα θα κριθούν τα επόμενα 24ώρα όταν θα είναι στην Κύπρο και ο μάνατζερ του. ΠΡΕΠΕΙ να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ, αφού αν συμφωνήσει και ο ίδιος, από πλευράς του Δικεφάλου υπάρχει αυτή η πρόθεση.

Ο Νικόλας Ματθαίου που πρόσφατα αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής U19 στην Κύπρο ήταν στην 18άδα στον ημιτελικό κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό όπως και στον τελικό με την ΑΕΚ.