Πάνε στο άγνωστο… Δώνης και Σωφρόνης

Σήμερα και αύριο ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, αντίστοιχα, με τους πρωταθλητές να έχουν ελπίδες για πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι κυπελλούχοι μπορεί να μην έχουν ελπίδες, αλλά θέλουν τη νίκη για πολλούς και ευνόητους λόγους.

Ξέχωρα από το γεγονός ότι θα αγωνιστούν απέναντι σε παραδοσιακές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και ο βαθμός δυσκολίας είναι δεδομένος, Γιώργος Δώνης και Σωφρόνης Αυγουστή δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.

Δεδομένα Τότεναμ και Έβερτον θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές. Οι Λονδρέζοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου ενώ τα «Ζαχαρωτά» σκέφτονται το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, από τη στιγμή που δεν προλαβαίνουν το… τρένο για τους «32».

Ως εκ τούτου, γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα έχουν δύσκολο έργο ως προς το… ανάγνωσμα των αντιπάλων τους. 

Και κάποιες φορές όταν ομάδες τέτοιου βεληνεκούς βάζουν «παγκίτες» γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο το ματς, αφού φυσιολογικά θα τα δώσουν όλα για να… αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo