ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ στο 91΄και μεγάλο τρίποντο! (φώτος)

Σ΄ένα παιχνίδι που η Ομόνοια έφτιαξε τις πιο πολλές ευκαιρίες, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που πήρε την νίκη με την χρυσή αλλαγή του Σωφρόνη, τον Σαρδινέρο ο οποίος στο 91΄έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Χριστοδούλου. Ο Απόλλωνας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Λευκωσία φτάνοντας τους 28 βαθμούς. Η Ομόνοια από την πλευρά της αν και παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε βαθμολογικό κέρδος. 

Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ… 

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 7ο λεπτό και ήταν για την Ομόνοια. Ο Μαργκάσα εκτέλεσε φάουλ με τον Κατελάρη να στέλλει την μπάλα με κεφαλιά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σοάρες με σουτ είδε τον Βάλε να μπλοκάρει εύκολα. Ο Απόλλωνας βρήκε ευκαιρία με τον Σακέτι στο 11ο λεπτό όμως το σουτ του Αργεντινού αποκρούστηκε από τον Φελτχούιζεν. Το πρώτο 20λεπτο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους χωρίς να δούμε την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 25ο λεπτό ο Σωφρόνης Αυγουστή προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή. Ο Άλεφ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Άλαν. 

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του ημιώρου η Ομόνοια έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Χριστοφή συνδυάστηκε με τον Γκονζάλες όμως ο Γιούστε ήταν αυτός που έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει ξανά στον διεθνή μεσοεπιθετικό ο οποίος περίμενε απέναντι από την εστία του Βάλε. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Βάλε έδιωξε την πρώτη μπάλα με τον Φαμπρίτσιο να πιάνει την κεφαλιά από νέα σέντρα χωρίς να βρει στόχο. 

Στο 33ο λεπτό η Ομόνοια απείλησε ξανά. Ο Ντάρμπισαϊαρ έπειτα από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα, απέναντι από τον Βάλε νικήθηκε από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Στο 39ο λεπτό ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια του Φελτχούιζεν. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ομόνοια να χάνει ακόμα μια ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος επιθετικός στο 40΄με συρτό σουτ είδε την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Βάλε.

Β΄ Ημίχρονο 

Η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Στο 50΄ του αγώνα ο Λόπες έπιασε μακρινό σουτ όμως ο Βάλε μάζεψε. 

Φτάνοντας στο 56ο λεπτό ο Άκης Ιωακείμ προέβη σε αλλαγή στον άσσο. Ο Πιτ Φελτχούιζεν αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και την θέση του πήρε ο Αντρέας Χριστοδούλου. 

Ο Απόλλωνας απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 60΄. Ο Πέδρο σέντραρε στην περιοχή του Χριστοδούλου όμως ο Παπουλής δεν κατάφερε να προλάβει την μπάλα για να της δώσει ώθηση προς το τέρμα.  Δύο λεπτά αργότερα ο Ελλαδίτης με συρτό σουτ είδε τον Χριστοδούλου να μαζεύει εύκολα. 

Τελευταίο 20λεπτο…

Φτάνοντας στο 70΄ ο Χριστοδούλου μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ του Παπουλή λίγο έξω από την περιοχή της Ομόνοιας. 

Φωτορεπορτάζ από τις κερκίδες του "ΓΣΠ"

Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα...

Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Γιούστε έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-0. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνας μόνος μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από την αντίπαλη εστία.​

ΓΚΟΛ στις καθυστερήσεις με Σαρδινέρο!

Στο 90+1΄ ο Απόλλωνας βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Σαρδινέρο. Μετά από ωραία πάσα του Γιάκολις, ο Ζελάγια επιχείρησε σουτ, ο Χριστοδούλου απέκρουσε με την μπάλα να καταλήγει στον Ισπανό επιθετικό που απο κοντά σκόραρετο 1-0 των φιλοξενουμένων.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Ομόνοια: Φελτχούιζεν (56΄ Χριστοδούλου) Τζαίλσον, Καντέ, Κατελάρης, Φαμπρίτσιο, Άλεξ Σοάρες, Μαργκάσα, Λόπες, Χριστοφή (76΄ Μπρέβελντ) Γκονζάλες (65΄ Αντόνια) Ντάρμπισαϊρ

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Άλεφ (25΄ Άλαν) Ντα Σίλβα (76΄ Σαρδινέρο) Γιάκολις, Σκέμπρι (46΄ Παπουλής) Ζελάγια

Κίτρινες: Καντέ, Μαργκάσα, Μπρέβελντ/Σακέτι, Άλαν

**Ο Καντέ χάνει τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό

**Οι Φελτχούιζεν και Άλαν αποχώρησαν τραυματίες

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α΄Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης
Β' Βοηθός:  Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
 Παρατηρητής:  Δημητρίου Ανδρέας

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy