Παρουσίαση πλάνου: Ο στόχος του κ. Παπασταύρου είναι να πάει η Ομόνοια σε Ομίλους

Το Kerkida βρέθηκε στο οίκημα του Σωματείου της Ομόνοιας και σας παρουσιάζει το πλάνο του συνδυασμού του κ. Σταύρου Παπασταύρου, όπως αναλύθηκε από τον επικεφαλής Λώρη Κυριάκου.

Ο Λώρης Κυριάκου αρχικά παρουσίασε ένα προς ένα τα μέλη του 15μελούς συνδυασμού του.

Αναλυτικά ο συνδυασμός: Λώρης Κυριάκου, Γιώργος Γεωργίου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπουρής, Ελένη Κκαϊλή, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Στάθης Σταυρινού, Λάμπρος Χρίστου.

Στην ομιλία του ανέφερε: "Ξέρετε που βρίσκεται η Ομόνοια. Η κατάσταση που βρίσκεται δεν μας ικανοποιεί. Τον φίλαθλο κόσμο δεν τον ικανοποιεί πόσο μάλλον εμάς. Μια Ομόνοια που λόγω οικονομικών προβλήματων δεν μπορεί. Όταν είδαμε την πρόταση Παπασταύρου είπαμε πως είναι μια συμφέρουσα πρόταση τόσο για εκείνον όσο και για εμάς. Θα δώσουμε βάρος στην διαχείριση των οικονομικών όχι μόνο της εταιρείας αλλά και του σωματείου.

Με τη συμβολή και τη συμπαράσταση των μελών της Ομόνοιας θα προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά τα χρέη γιατί είναι τεράστιο το βάρος που νιώθουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων των Ομονοιατών. Θα διορίσει το Σωματείο τρία άτομα που θα είναι στην Εταιρεία. Ο στόχος είναι να γίνεται ο έλεγχος όλων εκείνων που έχουν συμφωνηθεί

Η τελική πρόταση του Παπασταύρου είναι στα χέρια μας. Την έχει επεξεργαστεί με τους νομικούς του συμβούλους. Αυτή τη στιγμή την εξετάζουν οι δικοί μας νομικοί σύμβουλοι. Στόχος είναι όταν θα γίνει η εκλογική συνέλευση να ξέρει ο κόσμος την πρόταση.

Η εταιρεία σαν οντότητα δεν θα λειτουργήσει την επόμενη των εκλογών. Πρέπει να πάρει την έγκριση της ΚΟΠ και την έγκριση της ΟΥΕΦΑ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Για την λειτουργία της Εταιρείας... "Θα είναι τρία άτομα που θα διορίσει το σωματείο στην εταιρεία και έξι άτομα της πλευράς του επενδυτή".

Για τους άλλους έξι του κ. Παπασταύρου: "Τα έξι άτομα θα τα διορίσει ο κ. Παπασταύρου. Είναι ένας πολυ έξυπνος άνθρωπος. Ξέρει ποιοι είναι οι συνεργάτες του. Θέλει αυτά τα έξι άτομα της Εταιρείας να προέρχονται από τον χώρο της Ομόνοιας".

Πότε θα αρχίσει η εισροή των χρημάτων: "Στην πρόταση που έχουμε.. 31/5 μας δίνει ο Παπασταύρου 1,5 εκ, 10/6 ξανά 1,5 και 31/12 0,5 εκ."

Για τα υπόλοιπα τμήματα: "Στα τμήματα που διατηρούμε θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Θέλουμε να ξοφλήσουμε τα χρέη που μας μένουν. Θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους".

Για το μπάτζετ: "Όποιος κρούσει με τη σούπα φυσά και του γιαουρτιού. Για αυτό βάλαμε ένα περιοριστικό όρο του Παπασταύρου να μην ξεπερνά ο προυπολογισμός τα 4 εκατομύρρια. Αν συμβεί οτιδήποτε. Ο στόχος του κ. Παπασταύρου είναι να πάει η Ομόνοια σε Ομίλους. Σίγουρα θα θέλει να κάνει κάποια επένδυση. Τα οποιαδήποτε χρειαστούν πέραν των 4 εκατομυρίων έχει δεσμευτεί πως θα τα βάλει προσωπικά".

Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί όλος ο συνδυασμός… "Όποιοι και να εκλεγούν θα είναι Ομονοιάτες. Στόχος μας είναι να εκλεγούμε και οι 15. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε κάποιο ότι δεν έχει Ομονοιάτικα συναισθήματα. Έστω κι αν έχει διαφορετική φιλοσοφία θα βοηθήσουμε όλοι για την Ομόνοια".

Γιατί κάποιος να ψηφίσει τον συνδυασμό του… "Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω δει κάποια άλλη πρόταση που να βγάζει την Ομόνοια από το αδιέξοδο. Μόνο η δική μας πρόταση έχει πλάνο. Αν μέχρι τις 2/5 παρουσιαστεί κάποια άλλη πρόταση με ποσά και ημερομηνίες να τη συζητήσουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι μπροστά μας".

Για το μεγάλος χρέος: "9.3 εκατομμύρια θα καλυφθούν από την εταιρεία του κ. Παπασταύρου. Θα αναλάβει να πληρώσει χρέη προς το κράτος και υποχρεώσεις σε παλιούς παίκτες όπως ο Οκκάς. Είναι μεγάλο βάρος που φεύγει από εμάς. Δεν μας φτάνουν οι 180 χιλιάδες ευρώ για να λειτουργήσουμε όπως θα θέλαμε. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στα τμήματα μας, και θέλουμε να ξοφλήσουμε τα χρέη μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας".