"Έχω φίλους στην ΑΕΛ και ο κόσμος του Απόλλωνα με σέβεται"

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στην Cytavision ρωτήθηκε και για τον λόγο που ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ΑΕΛ. (ΕΔΩ όλες οι δηλώσεις)

Αρχικά: "Ποτέ δεν ξεχνάω από που προέρχομαι στην ζωή και στο ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη περηφάνια για μένα να αντιπροσωπεύω την ΑΕΛ. Ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και μεγάλη πρόκληση. Είχα φανταστικές στιγμές. Οι σχέσεις που έφτιαξα με τον κόσμο και την ομάδα ήταν φοβερές. Με τα προβλήματα που είχε η ΑΕΛ ένιωθα ότι δεν είχα τις συνθήκες για να δώσω το καλύτερο που μπορούσα και να κάνω καλή δουλειά και αποφάσισα να φύγω. Φυσικά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα έσπρωξε την απόφαση αλλά δεν ήταν μόνο λόγω αυτού. Είχα μια καλή συζήτηση με τον πρόεδρο Σοφοκλέους και του είπα τους λόγους μου. Τους κατάλαβε και συμφωνήσαμε πως ήταν το καλύτερο για την ΑΕΛ να αποχωρήσω".

Αν διατηρεί φίλους από τις τάξεις της ΑΕΛ: "Ναι φυσικά, με τους περισσότερους παίκτες έχουμε εξαιρετική σχέση και με ανθρώπους του συλλόγου"

Αν δέχθηκε συγχαρητήρια από την ΑΕΛ: "Ναι, ναι!"

Για το γεγονός ότι έφυγε ήρεμα από την ΑΕΛ: "Πάντα υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε μένα και στον κόσμο της ΑΕΛ. Η Λεμεσός συμπεριφέρθηκε σε εμένα και στην οικογένειά μου πολύ καλά και την νιώθω σαν το σπίτι μου. Και στην Λευκωσία είναι εξαιρετικά αλλά στην Λεμεσό ακόμα περισσότερο. Το ίδιο και ο κόσμος του Απόλλωνα ακόμα και τώρα που ήρθα στο ΑΠΟΕΛ πάντα με αντιμετωπίζει με σεβασμό και νιώθω πολύ άνετα στην Λεμεσό".