Επίκειται ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ συνάντηση (ΔΗΛΩΣΗ)

Στην πρώτη γραμμή το γηπεδικό στη Λεμεσό. Η επόμενη συνάντηση αναμένεται ότι θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, αναφέρουν ότι προγραμματίζεται συνάντηση την επόμενη εβδομάδα όπου οι διοικητικοί ηγέτες του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και του Άρη θα… πρέπει να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν αποδέχεται να είναι υπομισθωτές τα τρία Σωματεία της Λεμεσού αλλά χρήστες (σ.σ δικαίωμα χρήσης κάτω από 100 χρόνια), η συμφωνία με τα νέα δεδομένα είναι μονόδρομος. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο ΚΟΑ είναι σε θέση να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, εάν και εφόσον υπάρξει τελική συμφωνία με τις ομάδες της Λεμεσού. Έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των προσφορών και είναι θέμα λίγων ημερών, ώστε να μεταφερθεί το σκηνικό στο Δ.Σ του ΚΟΑ όπου θα γίνει η κατακυρώση προσφοράς- με βασική προϋπόθεση να συμφωνήσουν πρώτα ΑΕΛ, Απόλλωνας και Άρης.

«Αισιοδοξώ ότι στην επόμενη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων της Λεμεσού θα επέλθει οριστική συμφωνία. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή» δήλωσε στο kerkida.net o πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις 9 Μαρτίου, υποβλήθηκαν προσφορές από δύο ενδιαφερόμενους Φορείς για την ανέγερση της Limassol Arena στο Κολόσσι.

  1. ΤΕΚΑΛ Α.Ε. για το ποσό των 31,490.00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α
  2. CYFIELD –NEOPHYTOU J.V. για το ποσό των 31,333.00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.