"Έχουμε δύναμη στην Ευρώπη…" (φώτος/βίντεο)

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης με όλα τα μέλη της Πάφος FC, μετά από πρωτοωβουλία του νέου πρόεδρου Sergey Lomakin και του μεγαλομέτοχου της ομάδας Roman Dubov.

Το kerkida.net ήταν στο οίκημα του Παφιακού Σωματείου και σας μετέφερε ζωντανά όλα όσα ειπώθηκαν στην ανοικτή συγκέντρωση...

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής Στέλιος Παπαγεωργίου είπε: "Η ομάδα προχωρά βάση προγραμματισμού , γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Ότι έχει ανάγκη η ομάδα θα το βγάζουμε προς τα έξω. Να είστε όλοι κοντά στην ομάδα".

O Sergey Lomakin τόνισε ότι τη νέα σεζόν θέλουν να δουν την ομάδα Κ19 να κατακτά το πρωτάθλημα. "Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα Κ19. Θα δώσουμε βάση στην Ακαδημία. Θα ανακαινίσουμε το προπονητικό κέντρο , θα γίνουν βελτιωτικά έργα και στο Στέλιος Κυριακίδης.

Με τη δύναμη που έχουμε στην Ευρώπη, μας εμπιστεύονται πολύ παίκτες και αυτό θα φανεί".

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει πρόβλημα στην επικοινωνία (σ.σ λόγω του ότι οι ιδιοκτήτες δεν διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο)  και καθυστέρηση στον προγραμματισμό, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Roman Dubov είπε: "Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την επικοινωνία . Η οποία καθυστέρηση σε μεταγραφών οφείλετε στους μάνατζερ".

Μετά από σχετική ερώτηση για τη διαιτησία, o κ. Dubov τόνισε ότι: "Υπάρχει αυτή η αδικία, οι άλλες ομάδες είναι πιο καθιερωμένες, έχουν πιο πολύ κόσμο και υπάρχει πίεση. Σίγουρα έγιναν λάθη πέρσι και μπορεί σε κάποια ματς να μας αδίκησαν, αλλά τα περισσότερα ματς τα χάσαμε από δικά μας λάθη"

 
-Ο κόσμος μέσα από ερωτήσεις του εστίασε στην ακαδημία, ότι πρέπει να στελεχωθεί σωστά και να δουλέψει σε επαγγελματικό επίπεδο

-Ο Lomakin πρότεινε νέα συνάντηση τον Σεπτέμβριο.

-"Η Πάφος δεν πρέπει να είναι μόνο στην εξάδα, αλλά πρέπει να στοχεύει σε κάτι καλύτερο. Γι΄ αυτό ήρθαμε εδώ...", είπε ο Lomakin.

Για τις φήμες για νέο γήπεδο: "Θέλουμε νέο γήπεδο. Έχουμε συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Πάφου και της Γεροσκήπου, δεν είναι τόσο εύκολο".