ΣΥΝΤΡΙΒΗ, ρεζιλίκι και ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ με ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! (φώτος)

Φοβερά πράγματα στο "ΓΣΠ" το απόγευμα της Κυριακής (23/09)... Το ΑΠΟΕΛ υποδέχθηκε την Δόξα, ήθελε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα εντούτοις γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 2-5! Στο 35' το σκορ ήταν 3-0, με που ξεκίνησε η επανάληψη έγινε το 4-0, με το που μείωσε σε 4-1 το ΑΠΟΕΛ η Δόξα έκανε το 5-1 στο επόμενο λεπτό. Τρία γκολ ο Σαντίκ και από ένα οι Ζατλ και Παπαφώτης για τους νικητές, Σόουζα και Ντε Βινσέντι για τους ηττημένους. Η συντριβή με τον τρόπο που ήρθε έφερε δικαιολογημένα τον ξεσηκωμό και τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας ενώ δρομολογεί και εξελίξεις σχετικά με την επόμενη ημέρα...

To ΦΙΛΜ του αγώνα:

-Έναρξη.

-1' Πρώτη τελική στο παιχνίδι. Ωραίο σουτ του Ντε Βινσέντι, δύσκολα ο Γκρεμσλ.

-3' ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Σαντίκ! Μετά από κάθετη του Παπαφώτη, ο Ιωάννου προσπάθησε να διώξει και έδωσε ύψος στην μπάλα. Αυτή δεν απομακρύνθηκε, έμεινε εντός περιοχής σε σημείο που κινήθηκε μόνο ο Σαντίκ που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Βάτερμαν για το 1-0!

-10' Προσπάθεια αντίδρασης αλλά χωρίς κάποια τελική φάση μέχρι το δεκάλεπτο.

-12' Ωραία ενέργεια του Ζαχίντ από αριστερά, άδειασε Περέιρα και Χατζηβασίλη αλλά η σέντρα του ανακόπηκε.

-17' Ετοιμάζει αλλαγή ο Κωστή. Για εντατικό ζέσταμα ο Αλωνεύτης...

-22΄ Ευκαιρία για την Δόξα. Ωραια ενέργεια του Παπαφώτη εντός περιοχής, προσποιήσεις και σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Μοράις.

-24' Αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Αλωνεύτης αντί Βούρου.

-27' ΓΚΟΛ για την Δόξα και 2-0 με τον Ζατλ! Ο Νελσίνιο ανέβηκε από αριστερά και έκανε το γύρισμα, με τον Ζατλ να πλασαρεί εύστοχα από κοντά για το 2-0!

-33' Πρώτη κλασική ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ζαχίντ βρήκε τον Ρέζα, αυτός... πάλεψε με την αντίπαλη άμυνα και έκανε το πλασέ πέφτοντας, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

-35' ΓΚΟΛ για την Δόξα! Φοβερά πράγματα στο "ΓΣΠ" με την Δόξα να σκοράρει για τρίτη φορά σε 35 λεπτά αγώνα! Μακρινή μπαλιά προς τον Σαντίκ ο οποίος κατέβασε ωραία και με άψογο πλασέ νίκησε τον Βάτερμαν για δεύτερη φορά, για το 3-0!

-38' Σέντρα Περέιρα από δεξιά, σουτ στην κίνηση με το αριστερό για τον Παπαφώτη, η μπάλα λίγο έξω.

-39' Αποδοκιμάζει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ για την εικόνα που βλέπει...

-40' Κίτρινη στον Αλωνεύτη.

-42' Κίτρινη στον Μπόλιεβιτς.

-43' Απειλεί ξανά ο Παπαφώτης. Διαγώνια κίνηση και πλασέ στην κίνηση, η μπάλα λίγο έξω.

-Τέλος ημιχρόνου στο 3-0.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-46' Δεύτερη αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Μέσα ο Σόουζα, έξω ο Μιλάνοφ.

-46' ΓΚΟΛ και 4-0 για την Δόξα! Ένα λέπτό στο δεύτερο ημίχρονο και νέο γκολ η Δόξα! Ξανά ο Σαντίκ που πέρασε και τον Βάτερμαν, πλασάροντας εύστοχα από πλάγια θέση για το 4-0!

**Από το ρεπορτάζ γηπέδου αναφέρθηκε ότι σε επικοινωνία που υπήρχε με τον 4ο διαιτητή, το γκολ τελικά πιστώθηκε στον Παπαφώτη που ακούμπησε την μπάλα (αν και από τις επαναλήψεις φάνηκε ότι αυτό έγινε αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος). Έτσι, δεν έκανε χατ τρικ ο Σαντίκ, αλλα έχει δύο γκολ και μία ασίστ. Γκολ ο Παπαφώτης απέναντι στην πρώην ομάδα του.

-49' Γύρισμα Ντελατόρε από δεξιά, πλασέ στην κίνηση ο Αλωνεύτης, μαζεύει ο Γκρεμσλ.

-51' ΔΟΚΑΡΙ για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ρέζα με ωραία εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Δόξας.

-53' Κίτρινη στον Περέιρα.

-54' Νέα ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Η κεφαλιά του Ντελατόρε από κοντά, στα χέρια του Γκρεμσλ.

-61' Αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Κασίνι αντί Ιωάννου.

-61' ΔΟΚΑΡΙ για την Δόξα! Γρήγορη αντεπίθεση, πάσα Παπαφώτη και πλασέ από τον Σαντίκ, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βάτερμαν.

-65΄ ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ και 1-4... Λάθος του Περέιρα, ο Σόουζα επωφελήθηκε και με ωραίο δεξί πλασέ νίκησε τον Γκρεμσλ.

-66' ΓΚΟΛ για την Δόξα και 1-5! Με την... σέντρα, η Δόξα σκόραρε ΞΑΝΑ! Τρεις πάσες και η μπάλα στον Σαντίκ που έκανε την προβολή, σκόραρε και σημείωσε το τρίτο του γκολ!

-69' ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ και μείωσε σε 2-5! Ο Ζαχίντ την ασίστ, ο Ντε Βινσέντι το διαγώνιο σουτ από δεξιά και η μπάλα στα δίκτυα.

-76' Αλλαγή για την Δόξα. Τίνκου αντί Παπαφώτη. Ζεστό χειροκρότημα από τους φιλους του ΑΠΟΕΛ στον πρώην ποδοσφαιριστή τους...

-79' Σέντρα Αλωνεύτη, κοντρόλ και σουτ του Ρέζα η μπάλα ψηλά έξω.

-80' ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ για την Δόξα! Σέντρα - σουτ του Σαντίκ, η μπάλα κόντραρε στον Μοράις και μπήρε ύψος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

-90' Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

-91' Παχίπης αντί Μπόλιεβιτς.

-Τέλος αγώνα.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ (46'Σόουζα), Βούρος (24'Αλωνεύτης), Καρλάο, Ιωάννου (61' Κασίνι), Αρτυματάς, Μοράις, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Ρέζα.

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μιτρέα, Νελσίνιο, Μπόλιεβιτς (91'Παχίπης), Ασαμόα, Παπαφώτης (76'Τίνκου), Χατζηβασίλης (82'Κάρλος), Ζατλ, Σαντίκ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλωνεύτης/ Μπόλιεβιτς, Περέιρα, Ζατλ.

Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Τηλεμάχου Τηλέμαχος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ