"Στραβοπάτησε" στην "μαχητική" Πάφο! (Φώτος)

Σ’ ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις στο «Στέλιος Κυριακίδης» Πάφος και ΑΠΟΕΛ «κόλλησαν» στο μηδέν. Πιο κοντά στη νίκη η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι που «κυνήγησε» μέχρι το τέλος το νικητήριο γκολ αλλά η μαχητική Πάφος και ο πολύ θετικός Μολ δεν το επέτρεψαν. Ο Ελβετός κίπερ «σταμάτησε» το ΑΠΟΕΛ στη πιο μεγάλη του ευκαιρία με τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Σε μέτρια βραδιά οι μεσοεπιθετικοί του Τραμεντζάνι, ξεχώρισε ο Πραξιτέλης Βούρος. Άριστα στημένη η ομάδα του Κόπιτς στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Δικαιούται να «φωνάζει» για πέναλτι  το ΑΠΟΕΛ στον Τάμαρι στο 80΄.Το Kerkida.net ήταν στο "Στέλιος Κυριακίδης" και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

*Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο ΑΠΟΕΛ, μέσα ο Νικόλας Ιωάννου εκτός ο Καρλάο.

- Έναρξη στο παιχνίδι

- 3' Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Τάμαρι η μπάλα άουτ.

- 10' Φαλτσαριστό σουτ του Τάμαρι εκτός περιοχής, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μολ. Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

- 12' Ο Νατέλ έψαξε τον Ζαχίντ στη περιοχή, επεμβαίνει σωτήρια ο Μολ και "καθαρίζει".

- 13' Σουτ του Ζάντερ, δεν ανησυχεί ο Ρομό.

- 20' Ατομική προσπάθεια του Ντελατόρε, ο Βραζιλιάνος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μολ.

- 25' Καλή ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ με τον Νατέλ να επιχειρεί το δυνατό σουτ, μαζεύει με διπλή προσπάθεια ο κίπερ της Πάφου.

- 26' Επιθετική προσπάθεια από την Πάφο με τον Ζαχαρίου, ο Κύπριος εξτρέμ κάνει δυνατή σέντρα, χάνεται η προϋπόθεση για τους γηπεδούχους.

- 30' Πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής.

- 34' Βγήκε με ταχύτητα ο Τάμαρι στην επίθεση, μπήκε στη περιοχή, γύρισε στον Ζαχίντ, αυτός με σουτ στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

- 40' Ατομική προσπάθεια του Τάμαρι που ταλαιπώρησε δυο αντιπάλους, μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα άουτ.

Τέλος ημιχρόνου

΄Εναρξη Β' ημιχρόνου

- 50' Κόρνερ για την Πάφο μετά από παρέμβαση του Βούρου. Ο Σιρόκ σέντραρε στη περιοχή, ο Νέμετς πήγε για το κεφάλι, ο Ελλαδίτης κάνει σωστή άμυνα και διώχνει σε κόρνερ.

- 53' Μπήκε πιο δυνατά η Πάφος.

- 54' Κίτρινη κάρτα ο Σόουζα, που θα χάσει τον επόμενο αγώνα.

- 56' Σκοράρει ο Ντελατόρε αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Ο τηλεοπτικός φακός δικαιώνει τον επόπτη. Ήταν μια φάση που προήλθε από το σουτ του Σόουζα, ο Μολ απέκρουσε, στην επαναφορά ο Ντελατόρε σκόραρε αλλά το γκολ δεν μετράει.

- 60' Φάουλ για το ΑΠΟΕΛ, ο Σόουζα με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μολ.

- 66' Τεράστια φάση για το ΑΠΟΕΛ με τον Ντελατόρε. Εξαιρετικός συνδυασμός με Ζαχίντ-Βούρο-Ντελατόρε, τελικός αποδέκτης ο Βραζιλιάνος όπου με δυνατό σουτ μέσα στη περιοχή ανάγκασε τον Μολ στην απόκρουση του αγώνα.

- 67' Κίτρινη στον Τάμαρι.

- 68' Κίτρινη στον Ζαχαρίου.

- 69' Αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ, Εφραίμ μέσα, Νατέλ έξω.

- 70' Αλλαγή και για την Πάφο, Φιλιώτης στη θέση του Ζαχαρίου.

Μπήκαμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, εντείνει την πίεση το ΑΠΟΕΛ, αμύνεται σωστά η Πάφος.

- 72' Εξαιρετική κίνηση του Τάμαρι, κάνει το σουτ η μπάλα μόλις άουτ. Καλή στιγμή για το ΑΠΟΕΛ.

- 80' Διαμαρτυρίες για πέναλτι από το ΑΠΟΕΛ σε προσπάθεια του Τάμαρι. Υπάρχει επαφή του Χολτ στον Ιορδανό. Ο παίκτης της Πάφου "γκρεμίζει" τον εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ. Συνεχίζει τον αγώνα ο Τράττος.

Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

- 90+2' Μεγάλη φάση για την Πάφο με τον Κουλς που μπήκε στη περιοχή αλλά το σουτ του περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ρομό.

ΤΕΛΟΣ

Εντεκάδες

ΠΑΦΟΣ FC: Μολ, Μπαγκάρντ, Χολτ, Σιρόκ, Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Ζίβουλιτς, Κουλς, Ζαχαρίου (Φιλιώτης 69'), Νέμετς (Ράσις 83'), Αγκούλο (Καρώ 75')

Στον πάγκο: Λοράν, Πέτρου, Ντόβνια, Καρώ, Πάβελ, Πολίτσι, Ντέμεκ

ΑΠΟΕΛ: Ρομό, Καζού, Σόουζα, Τάμαρι, Ζαχίντ (Ρέζα 82'), Μοράις (Γκέντσογλου 58'), Βούρος, Μερκής, Νατέλ (Εφραίμ 68'), Ντελατόρε, Ιωάννου

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Αρτυματάς, Ρουέδα, Ρέζα, Κασίνι,  Αλωνεύτης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ