ΠΡΩΤΗ επιλογή ο Shoval Gozlan (Φώτος/Βίντεο)

Η αξιολόγηση και η ανάλυση των υποψήφιων επιθετικών φτάνει στο τέλος της για την ΕΝΠ.

Τις τελευταίες ημέρες προτάθηκαν αρκετές καλές περιπτώσεις, οι οποίες πέρασαν από το... μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ και της διοίκησης (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Η τελευταία πληροφορία που υπάρχει αναφέρει ότι οι "βυσσινί" κατέληξαν στον εκλεκτό, ο οποίος είναι ο Shoval Gozlan. O 24χρονος φορ που αγωνίζεται στην Maccabi Netanya, διαθέτει το πακέτο που έψαχνε η Παραλιμνίτκη ομάδα για ενίσχυση.

Δεν είναι μονοδιάστατος φορ, δεν είναι δηλαδή μόνο επιθετικός περιοχής ή μόνο περιφερειακός. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στους δύο ρόλους, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ταιριάξει με τους άλλους δύο επιθετικούς που υπάρχουν στην ΕΝΠ, Ρασμούσεν και Κολοκούδια. Έχει ταχύτητα για να φτιάξει φάσεις από μόνος του, αλλά παρά το ότι δεν είναι αρκετά ψηλός (1.77) έχει σκοράρει αρκετά γκολ με το κεφάλι.

Απ' την αρχή της καριέρας του θεωρείτο ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα της γενιάς του στο Ισραήλ, γι' αυτό και η Maccabi Haifa άρχισε να τον χρησιμοποιεί στην πρώτη ομάδα απ' τα 18 του. Συνολικά μαζί της σκόραρε 7 γκολ σε 59 αγώνες, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας.
Πέρσι πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την Hapoel Kiriat Shmone, έχοντας 7 γκολ σε 28 αγώνες ενώ φέτος είχε λίγες συμμετοχές με την Maccabi Netanya (4 βασικός - 10 αλλαγή), σκοράροντας ένα γκολ.

Παράλληλα, άνθρωποι στο Ισραήλ που συνεργάστηκαν στο παρελθόν με την Ένωση έχουν δώσει τις καλύτερες συστάσεις για τον Gozlan, κάτι που επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο ως προς την απόφαση της ομάδας.

Με τον ποδοσφαιριστή οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.