ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μιχαηλίδη με τον Σύμβουλο του ΠτΔ/Πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Αθλητισμό κ. Φοίβο Ζαχαριάδη.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα φιλίας και συνεργασίας και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κυπριακό αθλητισμό. Όπως τονίστηκε η στενή και αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο. Αποφασίστηκε όπως οι συναντήσεις αυτές γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, για συζήτηση κοινού ενδιαφέροντος.

Επίσης έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Προέδρου του Οργανισμού και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα έχει ορίσει να παρευρεθεί σε κάποιες εκδηλώσεις.

Σήμερα Τετάρτη ο κ. Μιχαηλίδης θα παραστεί στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ Κύπρου στις 19:00. Το Σάββατο 16/3 θα είναι παρών στην χοροεσπερίδα των Παλαιμάχων Ομόνοιας στο Royal Hall Λευκωσίας. Στις 19/3 θα βρίσκεται στην δικοινοτική αθλητική εκδήλωση της Νέα Σαλαμίνας.