Ο ΚΟΑ επιθεώρησε το «Γλαύκος Κληρίδης»

Ο Πρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια συνοδευόμενοι από Λειτουργούς του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2019 το Αθλητικό Κέντρο «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό, όπου ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους σε όλες τις εγκαταστάσεις του χώρου.

Ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Δρ Μαίρη Χαραλάμπους – Παπαμιλτιάδη διαπίστωσαν τα κτιριολογικά προβλήματα που υπάρχουν «ιδίοις όμμασι» και έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες στην υπηρεσία, όπως βεβαιωθούν ότι οι μελετητές που θα διοριστούν για την αποκατάσταση των κακοτεχνιών και την επαναφορά του Αθλητικού Κέντρου σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας θα συμπεριλάβουν στη μελέτη όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Μελετητών για την επισκευή του Αθλητικού Κέντρου «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό για την απάλειψη της επικινδυνότητας βρίσκεται στην Α’ Φάση αξιολόγησης του.

Επιπρόσθετα, δόθηκαν οδηγίες όπως γίνει άμεση συνάντηση των αρμόδιων Λειτουργών με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να ξεκαθαρίσει το θέμα της πυρασφάλειας, καθώς και να ληφθούν υπόψη όλα τα θέματα ασφάλειας σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα κάποιος χώρος του Αθλητικού Κέντρου.

Στη ξενάγηση συμμετείχαν επίσης εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγρού ο Πρόεδρος Μιχάλης Κωνσταντινίδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Αντώνης Τσολάκης και τα Μέλη Νίκη Καυκαλιά και Αντρέας Λατζιάς.

Δελτίο Τύπου ΚΟΑ