Τοποθέτηση οργανωμένων του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Το οργανωμένο σύνολο οπαδών του Ολυμπιακού αναφέρεται στον πρόεδρο του Άρη, Σταύρο Δημοσθένους ενώ απαντάει στις "ειρωνείες" όπως αποκαλούν της Αναγέννησης Δερύνειας. Τέλος οι οργανωμένοι σχολιάζουν την παραίτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη.​

*Αφαιρέθηκαν λέξεις-προτάσεις για ευνόητους λόγους

Αναλυτικά:

Πάνε μέρες που παρακολουθούμε όλα αυτά που γίνονται και επιβάλλεται από την πλευρά μας να τοποθετηθούμε. Είναι τόσο πολλά αυτά που λέγονται αλλά κυρίως αυτά που ΔΕΝ λέγονται, που αλήθεια δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε και από που να τελειώσουμε.

Καταρχάς, είναι πραγματικά απίστευτο το θράσος που έχουν κάποιοι. Αλήθεια, εσείς κύριε Σταύρο που ζητάτε και τα ρέστα, πέστε μας σε πόσους φακέλους εμπλέκεται η ομάδα σας μόνο για φέτος; -------; πόσα πέναλτι έχει «κερδίσει» η ομαδάρα σας στον 2ο γύρο;

Θα προσπαθήσουμε να σας διευκολύνουμε δίνοντας σας μερικές βοήθειες. Δεν είναι πλέον καν μυστικό, ότι η ομάδα σας εμπλέκεται μόνο για φέτος (ας μη πάμε πιο πίσω) σε 2 φακέλους που αφορούν ημίχρονο/τελικό στους οποίους έχετε «κερδίσει», ενώ με μαρτυρίες και με μια προσεκτική ανακοίνωση, ομάδα που αγωνίστηκε εναντίον σας στο Τσίρειο τον Γενάρη κατήγγειλε τις απειλές ακόμα και το ξύλο που δέχθηκαν οι παίχτες της έως ότου να αναγκαστούν να χάσουν τον αγώνα. Όσον αφορά τα πέναλτι αφήνουμε σε εσάς να βρείτε την απάντηση. Ευτυχώς κάποιες πληροφορίες είναι και δημόσια διαθέσιμες.

Δεύτερον, πάνε μέρες που βλέπουμε το «δήμο» (------) της Δερύνειας να ειρωνεύεται διαρκώς την ομάδα μας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή φαίνεται ακόμα να ξεπεράσει την ήττα που δέχτηκε προ ολίγων εβδομάδων από τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ, παραθέτουμε πιο κάτω μερικά γεγονότα για να θυμίσουμε κάποια πράγματα που ίσως σας βοηθήσουν να σκέφτεστε δυο φορές πριν να αφήνετε υπονοούμενα στις δημόσιες σας τοποθετήσεις μέσω της σελίδας σας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μοναδική ομάδα παγκυπρίως η οποία:

* Έχει χάσει παραμονή στην 1η κατηγορία στην ισοβαθμία ενώ είχε -3 για οικονομικούς λόγους.

* Έχει καταφέρει με εμπάργκο και αγωνιζόμενη εξολοκλήρου με ποδοσφαιριστές Κ-21 και ταυτόχρονα ποινή -6 βαθμών, να παραμείνει τότε στην κατηγορία. Να σας θυμίσουμε απλά, ότι εσείς που τώρα συνεχώς μας βρίζετε και μας ειρωνεύεστε τότε μέσα στην έδρα σας μας καταχειροκροτούσατε παρά την ευρεία σας νίκη.

* Έχει χάσει άνοδο στην 1η κατηγορία στην ισοβαθμία τερματίζοντας 4ος, ξεκινώντας και πάλι με ποινή -3 για οικονομικούς λόγους (2016), όντας βαθμολογικά στο γήπεδο πρωταθλητής. Σημειώστε ότι εκείνη την χρονιά την άνοδο πήραν 2 ομάδες από την Λεμεσό γνωστές ξανά και τότε στις τάξεις της ομοσπονδίας (και όχι μόνο) για τους πολυάριθμους φακέλους στους οποίους εμπλέκονταν την ίδια χρονιά στην Κατηγορία και γενικά για τα αίσχη που έκαναν ούτως ώστε να καταφέρουν να μας βάλουν από κάτω. Φτάνουμε στην 3η ομάδα που πήρε την παραμονή, η οποία βέβαια ήταν η δική σας ισοφαρίζοντας μας σχεδόν στο τελευταίο λεπτό, πανηγυρίζοντας έξαλλα, για να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία και για να φτάσει στην τεράστια συγκομιδή των μόλις (!) 7 βαθμών και πετυχαίνοντας 0 νίκες! Ναι, διαβάστε το ξανά μέχρι να το χωνέψετε, γιατί αυτοί είστε.

* Αντίθετα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2018, ξανά με εμπάργκο, αυτή την φορά στην Α’ κατηγορία, κατάφερε να μαζέψει σε 26 αγωνιστικές 20 βαθμούς αφήνοντας πίσω του ποιους; τον Άρη και τον Εθνικό. Ως εδώ όλα καλά αλλά σημειώστε αυτό που ακολουθεί. Λίγες μέρες πριν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αγωνιστεί εναντίον του Άρη στον Τσίρειο σε ένα καθοριστικό παιχνίδι παραμονής τον Φλεβάρη, ο Άρης ντύνεται Μπαρτσελόνα και νικά εkτός έδρας τον αδιάφορο και υποβαθμισμένο Εθνικό με 0-4! Αφού έχετε ξεχάσει, τότε μαντέψτε: Η ΟΥΕΦΑ αποστέλλει κόκκινο φάκελο αυτή την φορά εξ’ υπαιτιότητας του Εθνικού.

Όλα τα πιο πάνω για εσάς, που προσπαθείτε με μανία να μας πείσετε το τελευταίο διάστημα πως ο ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ είναι η πλέον διεφθαρμένη και ευνοούμενη ομάδα των τελευταίων ετών, ενώ παράλληλα τον κατηγορείτε για την ένσταση στην οποία είχε κάθε δικαίωμα να υποβάλει κατά του κύρους του τελευταίου του αγώνα.

Παρόλα αυτά, σεβαστή η απόφαση της ομοσπονδίας να μην κάνει δεκτή την ένσταση της ομάδας μας. Θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο όταν κάποτε στο μέλλον βγείτε από αυτό το μπάχαλο και ορίσετε ξανά τον αγώνα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως από την ΚΟΠ, αφού τόσο γρήγορα και με τόση ευκολία δικάζει υποθέσεις και βγάζει αποφάσεις, να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς, που επαναλαμβανόμενα και με στοιχεία πλέον, κάνουν κάθε χρόνο τα ίδια αίσχη για να κερδίσουν πόντους, παιχνίδια και … λεφτά.

Τέλος, εάν η ομάδα μας βρεθεί να εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία με τους στημένους αγώνες, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και εμείς πρώτοι την παραδειγματική της τιμωρία. Πάνω απ’ όλα είναι η αξιοπρέπεια και η τιμή μας. Εκπτώσεις δεν κάνουμε σε κανένα. Έχουμε πραγματικά σιχαθεί αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε.

Υ.Γ 1: «Θιασώτης» κατά τον Μπαμπινιώτη σημαίνει ενθουσιώδης οπαδός. «Θεατής» είναι αυτός που παρακολουθεί ένα θέαμα. Αυτό για εσάς τα σαΐνια εκ Λεμεσού που συγχύζεστε. Φαίνεται η ειδίκευση σας είναι αλλού.

Υ.Γ 2: Αλήθεια γιατί η ΚΟΠ αποφάσισε την προηγούμενη Τρίτη την αναβολή πρωταθλήματος αμέσως μετά την ένσταση της ομάδας μας (την οποία όπως φάνηκε εκ των υστέρων απέρριψε) αφήνοντας έτσι εντυπώσεις και φωτογραφίζοντας με τον χειρότερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Δεν ήξερε τόσο καιρό το τι γινόταν ή μήπως ξύπνησε από τον λήθαργο για ακόμα μια φορά;

Υ.Γ 3: Από το 2005 μέχρι το 2018 που ο Τορναρίτης δεν είχε εμπλοκή στα διοικητικά του ποδοσφαίρου, ούτε στημένοι αγώνες υπήρχαν, ούτε κομματικές παρεμβολές, ούτε απειλές σε αποδυτήρια, ούτε σβήσιμο προβολέων κατά την διάρκεια αγώνων, ούτε παράγοντες-ατζέντηδες, ούτε πρόεδροι ομοσπονδίας - μέτοχοι ομάδας, ούτε προεισπράξεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ούτε καν ενστάσεις κατά του κύρους αγώνων. Ευτυχώς δηλαδή που παραιτήθηκε να «αγιάσει» ξανά το άθλημα.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931

Est.2004