Η νίκη να μην... κρύψει την εμφάνιση

Ίσως το χειρότερο φετινό της παιχνίδι πραγματοποίησε το Σάββατο στο Παραλίμνι η ΑΕΚ.

Το γρήγορο γκολ του Άλβες διαμόρφωσε υπέρ της τα δεδομένα, όσες φορές χρειάστηκε ο Τόνιο… δήλωσε παρών και η ομάδα της Λάρνακας έφτασε σε νέα πολύτιμη νίκη επικρατώντας της Ένωσης με 1-0.

Το αποτέλεσμα όμως, δεν πρέπει να… καμουφλάρει την κακή απόδοση. Παίκτες κλειδιά όπως οι Μοντέιρο και Τομάς βρέθηκαν σε κακή μέρα και δεν βοήθησαν ενώ και στο αμυντικό κομμάτι οι Νίνου και Μαρσίνιακ είχαν αρκετά προβλήματα, απέναντι σε μια όχι και τόσο γρήγορη επιθετική γραμμή.

Το πρόγραμμα αρχίζει να δυσκολεύει, αφού πέραν του μεσοβδόμαδου παιχνιδιού Κυπέλλου τυπικής διαδικασίας με την Ερήμη, ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΛ και ο εκτός έδρας αγώνας με την μοναδική ομάδα που την κέρδισε φέτος, την Νέα Σαλαμίνα.

Γι’ αυτό και θα πρέπει να αποτελέσει μια κακή παρένθεση η εμφάνιση στο Παραλίμνι και η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα φέρουν και πιο άνετες νίκες.