Το μόνο βέβαιο είναι πως θα γίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και σε αυτή την μάχη οποιοδήποτε "όπλο" έχει η κάθε ομάδα έναντι της άλλης, είναι σημαντικό. Για την ΑΕΚ, ένα από αυτά είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν.
Δεν θα μιλήσουμε για ικανότητα, σοβαρότητα και όρεξη για δουλειά. Αυτά πλέον τα αναγνωρίζουν άπαντες για τον 42χρονο τεχνικό. Έχει όμως ακόμα ένα πλεονέκτημα απέναντι σε όλες τις άλλες ομάδες που είναι στα ψηλά του πίνακα: Είναι ο πιο παλιός στους πάγκους.
Ο Κρίστιανσεν είναι στην ΑΕΚ από τον Μάιο του 2014. Πολύ πριν ο Κετσπάγια αναλάβει το ΑΠΟΕΛ (Αύγουστο 2015), ο Εμάνουελ τον Απόλλωνα (Ιούνης 2015), ο Μιλίνκοβιτς την Ανόρθωση (Φεβρουάριο 2016) και ο Μιλόγεβιτς την Ομόνοια (Νοέμβριο 2015).
Βέβαια αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά πράγματα. Όμως στην προκειμένη περίπτωση με τον τεχνικό της ΑΕΚ να αποδεικνύει επανειλημμένως στην πράξη πως δίνει τεράστια προσοχή στην ανάλυση του κάθε αντιπάλου, του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των συναδέλφων του.
Εξάλλου τι ιδανικότερο για έναν προπονητή από τον συνδυασμό ικανότητας, όρεξης και εμπειρίας...