Έχουν... γενέθλια το Σάββατο!

Έχουν... γενέθλια το Σάββατο!

Προβάλλεται στα ΜΜΕ ειδικά τα τοπικά στο Μπέργκαμο, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Αταλάντα με την Πάφο. Στο πλάι των ομάδων μας στην Ευρώπη, ο Big Bad Wolf

Όπως σημειώνουν... η Αταλάντα ετοιμάζεται να ανοίξει απόψε ένα νέο ευρωπαϊκό κεφάλαιο, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να θέλει να συνδυάσει την πρεμιέρα της ομάδας στο Conference League με ένα αποτέλεσμα που θα δώσει χαρά σε ολόκληρο το Μπέργκαμο. ΕΔΩ το Super Monday

Η αναμέτρηση όπως τονίζουν, αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς το Σάββατο 17 Οκτωβρίου ο σύλλογος συμπληρώνει 119 χρόνια ζωής, έχοντας ιδρυθεί το 1907.
Ζητούν μία νίκη απέναντι στους κυπελλούχους Κύπρου, κάτι που θα αποτελούσε το καλύτερο πρόωρο δώρο για τους φίλους της Αταλάντα, οι οποίοι έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βλέπουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Μπέργκαμο περιμένει, όπως σημειώνουν, μια ευρωπαϊκή βραδιά με νικηφόρο φινάλε. Και με την 119η επέτειο του συλλόγου να πλησιάζει, η Αταλάντα έχει έναν επιπλέον λόγο να κυνηγήσει το τρίποντο απέναντι στην Πάφο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.