"Έψαξα στο διαδίκτυο για την ΑΕΚ, είναι δύσκολος αντίπαλος"

Η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο της ΑΕΚ την Lincoln Red Imps F.C, ομάδα του Γιβραλτάρ.

O Lee Casciaro, σέντερ φορ της Lincoln μιλάει στο kerkida.net για το αποτέλεσμα της κλήρωσης που έφερε στο δρόμο τους της ΑΕΚ.

Χρήζει ως φαβορί της ομάδα της Λάρνακας και αναφέρεται στα παιχνίδια που η Εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ στην οποία είναι μέλος, αγωνίστηκε εναντίων της Εθνικής Κύπρου.

Έχεις ξαναέρθει στην Κύπρο ή θα είναι η πρώτη φόρα;
«Ήμουν στην Κύπρο με την εθνική ομάδα πριν από λίγους μήνες όπου χάσαμε 3-1, δεν είχαμε χρόνο να δούμε πολλά πράγματα, αλλά πήγαμε στα σύνορα και κάναμε και μια βόλτα γύρω από το ξενοδοχείο στο οποίο μέναμε».

Γνωρίζεις την ΑΕΚ, τους ποδοσφαιριστές της;
«Είναι μερικοί ποδοσφαιριστές που έχω παίξει εναντίον τους. Έψαχνα στο διαδίκτυο και είδα επίσης μερικούς Ισπανούς παίκτες που παίζουν για την ΑΕΚ Λάρνακας.

Πως σου φάνηκε η σημερινή κλήρωση;
 «Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας για εμάς, προφανώς είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Είσαι μέλος της Εθνικής Γιβραλτάρ, θυμάσαι κάποιον παίκτη της Κύπρου, από τα μεταξύ σας παιχνίδια;
«Δεν θυμάμαι κάποιον συγκεκριμένα, αλλά κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια εναντίον μας, άρα έχουν καλή ομάδα. Και η ΑΕΚ έχει μερικούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Εθνική εναντίον μας».