(ΓΕΛΙΑ Ιντιάκεθ) "Πάλι πέναλτι/Τριπλάσιος ο προϋπολογισμός του ΑΠΟΕΛ"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιάκεθ στη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις…

“Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και από τον τρόπο που έπαιξαν. Παρά τις πολλές αλλαγές διατηρήσαμε την κεντρική μας ιδέα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Τ το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο... με  πέναλτι, με ακόμη ένα πέναλτι! (γέλια). Η ομάδα δέχτηκε ένα δεύτερο γκολ από λάθος, από μια στημένη φάση. Στη συνέχεια αντέδρασε, μείωσε, προσπάθησε να ισοφαρίσει. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Νέλσον, δεχτήκαμε το τρίτο γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που προσπάθησαν σήμερα να αγωνιστούν. 

Καταλαβαίνω ότι ανταγωνιζόμαστε με ομάδες όπως είναι το ΑΠΟΕΛ που έχει τριπλάσιο προϋπολογισμό από εμάς. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα. Είμαι εδώ δύο χρόνιοα. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υστερούμε απέναντι σε καμία ομάδα. Έχουμε την δική μας ξεκάθαρη ιδέα και την υπερασπιζόμαστε.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την υποστήριξη τους σήμερα. Τους καλούμε να έρθουν και την Τετάρτη, στην έδρα του ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη από τον κόσμο μας. Παίζουμε το δεύτερο ημιτελικό και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάμε στον τελικό και θέλουμε να έρθει να μας στηρίξει ο κόσμος μας".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy